Fettbränning ;-)

DET BLEV ETT MOTIONSPASS på gymmet i dag. Det var svårt att ta sig ur sängen denna morgon ska jag villigt erkänna och hade mer än gärna legat kvar. Av samma anledning var jag inte på gymmet förrän närmare 11.00. Nåja, det var som sagt dags för ett motionspass och avsikten var att bränna fett men som vanligt så vet jag ju att jag får vara glad om jag bränner av grötfrukosten jag smällde i mig innan jag åkte i väg.

Två timmar blev det: 30 minuter trappmaskin där jag lyckades komma upp i rekommenderad puls endast någon minut. 30 minuter löpning (3.3 km) med rekommenderad puls åtminstone 20 minuter av tiden. Sedan hade jag tänkt mig roddmaskinen 30 minuter men det orkade jag inte så det blev bara 15 (2.5 km) och jag kom med nöd och näppe upp i rekommenderad när puslmätaren flippade ur fullständigt. Tidvis hade jag noll i puls och däremellan 45!?? Jag orkade alltså inte köra roddmaskinen i 30 minuter så jag fick fylla ut med 15 minuter (6 km) motionscykel och där lyckades jag hålla pulsen. Jag hade redan bestämt mig för ett tvåtimmarspass så de sista 30 minutrarna (1,2 km) blev det crosstrainern och där lyckades jag hålla mer än rekommenderad puls i stort sett hela tiden.

Pulsmätaren var på med undantag för under rodden, eller jo den var på men fick ju sig ett spel…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 534 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 102 (blir ju inte bra med tanke på den ”döda” tiden)

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 6 minuter och 14 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 2 timmar.

Och nu är det dags att börja med middagen ;-(

6 kommentarer tillFettbränning ;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>