En hemskedag

I DAG SIMMADE JAG lite kortare tid och sträcka för att hinna stretcha. Det hjälper så jag har inget alternativ. Nacken känns redan bra mycket bättre. Det blev dock ingen promenad från simhallen i dag eftersom det spöregnade igen så det var inte särskilt frestande.

På joibbet var det fullt upp ända till eftermiddagen då det blev mer eller mindre kris en stund. Men vi hanterade det och allt ordnade sig i slutändan.

Eftersom Woffegubben skulle jobba över stack jag iväg till gymmet och körde styrkepass. Det blev 30 minuter (2,8 km) på löpbandet och därefter 80 minuter styrka samt 20 minuter stretchning. Sedan försökte jag döva mitt dåliga samvete för det motionspass som jag bangade ur för i går så jag sprang 5 km, lugnt och sansat utan pulsmätning. Det gick alldeles utmärkt och tog mig 48 minuter.

Det blev ett långt pass igen men som sagt, Woffe jobbade ju ändå och när jag var klar så åkte jag inte in till den stora staden och hämtade hem honom.

Dagen stegeri blev 13 814 och med omräknad simtid som gav 1 728 så blev det totalt 15 542!

11 kommentarer tillEn hemskedag

 • Heja Angela! Kul att se att du ändå är så grymt duktig och hurtig till att träna! Om jag tränade hälften av det du gör, borde jag blivit nån slags superhjälte vid det här laget. Tur ändå att du är min superhjälte som håller arbetsmoralen hög vid såna här evenemang!

  PS. Tänkte säga att jag kommer inte denna helg, utan nästa, dvs första helgen i november. Hälsar på på måndag eftermiddag, men tänkte ändå om man kanske skulle öla lite på fredagen? 😉 DS.

 • g-spot> Neeeej!!! Inte nu igen! Jag är på resande fot första helgen i november IGEN när du ska komma ;-( Hur länge stannar du? Jag är bara borta fredag till söndag, alltså 3-5/11. *Bamsekram*

 • Bim

  Och vad ska du göra för roligheter första helgen i november då? 😉

 • Bim> Vi ska åka till Tyskland och fira en 50-åring och en 60-åring. Steffanie och Peter ska också med 😉

 • Bim

  VAD ROLIGT !!! Hoppas att ni får en toppenhelg! 🙂

 • Ahnna

  I dag köpte jag nya blommor till fönsterna i fin rummet. Och gissa vad det blev ( jag tänkte på dig när jag köpte dem). Så fina Orcider( kan inte stava) Gula men två olika sorter. Jag ska försöka får ut kort på dem i min blogg( men jag lover inget).

 • Bim> Ja, jag ser fram emot resan och att få lite tid med Snurpan och Peter. Det är också alltid roligt att träffa Woffes släkt då det tyvärr inte blir så ofta.

 • Ahnna> Jo, det måste du lova. Nu blir jag ju jättenyfiken. Fram med kameran nu!

 • Bim

  Det förstår jag! 🙂

 • Att det alltid ska vara så! Jag som drömde mig iväg ända till Bishops med gamla gänget (kan man säga så om folk man jobbat med, men aldrig ölade med?)!

  Men jag kommer och hälsar på måndagen. Och då ser jag att du är hemma igen! =)Så det är bara till att ses då! =)

 • g-spot> Härligt, nu släppte ångesten! Jag ser verkligen fram emot att få träffas! Du ringer väl när du anlänt? *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>