Blandade skurar

DET BLEV INGET gym i går, fredag, som planerat. Det berodde på att det blev ganska hektiskt på jobbet och jag kom inte i väg i tid vilket är ett måste om man ska träna en fredag på mitt ”nya” gym. Dom stänger redan 20.00 och jag kom inte iväg från jobbet förrän närmare 17.30. I och för sig så behövde vi handla hem lite specerier så det blev alltså det i stället. Som väntat blev stegeriet ingen höjdare denna fredag, 3 217 men å andra sidan kom jag näst intill i hamn under torsdagend pubrunda, 9 137 steg och med simningen från morgonens pass gav mig 2 400 så blev det totalt 11 437. Det hade jag inte trott men promenaden på morgonen från simhallen och sedan promenaden till och från Bishops Arms gav ett realtivt gott resultat.

I dag körde jag grötsvängen och sedan raka vägen till gymmet där jag värmde upp med 30 minuter (2.7 km) springandes på löpbandet. Därefter 70 minuter styrka och avslutningsvis så prang jag 60 minuter (6,1 km) på löpbandet som motion. Dagens stegeri slutar sålunda på 13 158 steg.

Och nu blir det grillade bananer…

4 kommentarer tillBlandade skurar

  • Bim

    Mmmm… Grillade bananer! Det lät gott! 😉

  • Bim> Det är oförskämt gott!

  • Det lät gott, är det såna man lägger choklad i?

    Själv har vi lagat pastagratäng till middag, o bullat upp med lite lördagsgodis men är alldeles för mätta fortfarande så det har inte blivit något snacks-ätande för oss denna lördag.

    I morgon ska vi på tre års kalas hos sonens syssling så då lär man väl få sockerchock så det heter duga 🙂 Ska sjunga av mig det lite senare för vi ska sjunga med kören i morgon kväll. Skoj!

  • Petra> Ja, vit blockchoklad. Vad roligt att du ska sjunga med kören. Jag har undrat för du har inget nämnt på så länge. Lycka till!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>