Våren hallå! Var är du?

DET VAR DÅ FÖR VÄL ATT VÅRDAGJÄMNINGEN KOM SÅ ATT VI KUNDE FÅ LITE SNÖ NEDFALLANDES! Det har ju faktiskt inte snöat på länge nu ;-O

Jag har varit ledig i dag, ibland måste man bara få saker uträttat på dagtid och i dag var en sådan dag. Bland annat har vi tittat på persienner till nya fönstren. Fy tusan vad besvärligt och vad dyrt det blir! Fula är dom också, nästan så man inte vill sätta upp eländena i de fina fönstren.

Men jag måste ju tänka på mina blommor, läs orchideer eftersom jag bara har orchideer, som är känsliga mot den starka vårsolen trots att det är minusgrader på utsidan.

På framsidan av huset har vi markiser så där är det no big problem men baksidan har jag just nu inget skydd för dom små liven.

Vi tog inga beslut i dag, bara tittade och ojade oss, men snart nog måste vi komma till handling. Det blir väl till att dyka djupt ner i plånboken och försöka se glad ut ändå!

I morgon är det jobb igen och torsdag till fredag är jag borta på konferens med avdelningen. Simmat har vi inte gjort på evigheter nu och jag har inte bestämt mig ännu om jag ska våga mig dit i morgon bitti…

Stegmässigt är dagen en katastrof trots att jag tycker mig ha rännt omkring som en skållad råtta hela dagen men så är det alltså inte, 3 445 steg!

För övrigt känns det inte som om jag har något vettigt att förmedla i dag. Tvivlet rasar inom mig och jag går på en skör tråd – känns det som om. Det hjälper inte ens att jag har två knallröda liljelökar liggandes på köksbänken…när man nu ska kunna gräva ner dem?! Har vi tur är kanske snön borta lagom till augusti och tjälen någon gång borta i september? Men det har vi inte sett ännu!

7 kommentarer tillVåren hallå! Var är du?

 • Bebban! Jag vet inte vad det är som får dig att tvivla, men du ska veta att det alltid är en lycka att få träffa dig! Vad är det du tvivlar på? Har läst tidigare inlägg och har förstått att du känner dig olycklig, men förstår inte riktigt varför. Behövs kanske ett nytt angrepp på livet ur andra synvinklar??

  Kram

 • g-spot> Den som ändå kunde svara på det! Jag är glad att du finns och tycker detsamma när jag träffar dig! *Megakram*

 • Men Angela, du är ju min förebild när det gäller humör (glad och butter samtidigt), om jag inte haft dig som kollega förut skulle jobbet inte vart hälften så roligt. Hoppas bara att det är en övergående vinterdepression. Annars får du komma och hälsa på i Örebro, allt annat framstår som jätteroligt när man varit här 🙂

 • Cristopher> Jag kommer direkt! Tack för dina fina ord – det är ju fan att ni ska bo så långt bort!

 • Bim

  Och jag vill bara säga: ”Håll ut! Håll ut!” För det är vad jag säger till mig själv varje dag för att orka!!!

 • Bim> Tack och tack detsamma. Jag tror dock att du är bra mycket förnuftigare än mig 😉

 • Bim

  Hahaha! Nej, det är bara vad jag försöker att ge sken av! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>