Man kan ju inte

VARA UTE OCH DRÄLLA VARJE KVÄLL på puben så i dag åkte jag till gymet efter jobbet. Jag kom i väg så att jag var där innan ”ruschen” och det är ju som alltid ganska behagligt.

Körde som sig bör 20 minuter uppvärmning och 70 minuter styrka samt avrundade med 45 minuter motion då jag inte varken simmade eller promenerade i morse.

Nu i kväll har jag kokt linssoppa som vi avnjutit med varmt vitlöksbröd och det smakade fantastiskt gott. Undrar just varför det så lång tid för mig att upptäcka linser. En alldeles utmärkt ingrediens att koka soppa på och snabbt går det också. Eftersom vi för det mesta äter vårt ”tunga” mål på lunchen är soppa perfekt mat på kvällen. Man blr inte så proppmätt och just nu när det fortfarande är iskallt ute så smakar det extra gott. Visserligen hade vi rena härdsmältan i morse, bara 13,9 minusgrader mot tidigare i veckan då vi haft 19,5!

Gårdagens stegmäteri stannade på 12 590 och i dag 11 305.

7 kommentarer tillMan kan ju inte

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>