Ingen lust

LUSTEN HAR INTE INFUNNIT SIG ÄNNU HOS WOFFE – jag menar alltså lust att gå till gymmet! Det är så infernaliskt tråkigt att gå själv…

Jag satt i ett sent möte så jag kom inte iväg förrän vid 17.30-snåret och är alltså hemma från gymmet nu när klockstollen är 22.15. Är det det här som kallas livet?

Faktum är att det var extra motigt ii dag och att det blev något överhuvudtaget är ett under. Det gick på ren envishet kan jag meddela. Redan efter några minuters styrka försökte jag övertala mig själv att man inte behöver köra 1 timma styrka varje gång…

Nåväl, det blev 20 minuter uppvämning på löpbandet, 1 timma styrka och avslutningsvis 1 timma motion på löpbandet samt 15 minuter på motionscykel.

Att det blev en kvart motionscykel ockå beror egentlligen på att jag är så öm i ändalykten (efter senaste tidens motionscyklande) så jag tänkte att det är lika bra att köra en stund så ”den” inte tror att faran är över nu.

Och nu är det väl bara sängen som gäller! Vilket liv man har…

6 kommentarer tillIngen lust

 • Bim

  Jag fattar inte hur du orkar… Efter en sån arbetsdag… Och så sent… Och när Woffe sviker dig… Du måste vara otroligt envis!!! Själv har jag inte satt min fot på gymmet på över en månad nu… Och promenerat typ knappt en gång i veckan den senaste tiden… Men ätandet funkar bra i alla fall, rätt så i alla fall… Jag har i alla fall inte gått upp mer i vikt! Ska ner minst 2,5 kilo… Gärna 4,5 kilo…

 • Bim> Den som ändå kunde gå ner några gram…

 • Bim

  Jag säger bara: Aftonbladets ViktKlubben! 😉

 • Hm… om du bakar så goda kakor som längst ner på sidan så förstår jag varför du måste slita så…

  På jobbet har vi en massagefåtölj i gymmet – och varje gång jag slår mig ner där för en skön kvart tittar jag på alla apparater och tänker: nästa gång…

  Men det är enklare att gå med stavar. Fast inte rår det på min ballast.

 • Bloggblad> Den som ändå fick äta kakorna jag bakar…inte jag inte. Nej dom har jag givit bort till goda människor i min närhet. Men jag vet vad pratat om när det gäller stavövningarna – det har jag pysslat med länge och gjort precis samma upptäckt som du 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>