I hennes skor

FILMEN SOM JAG LOVAT ATT ÅTERKOMMA OM – den var jättebra. Skratt och tårar i en härlig mix och lagoma propotioner samt en handling som nog tilltalar dom flesta.

Ja, den var mycket bra och jag kan varmt rekommendera filmen!

Maggie och Rose är systrar men varandras totala motsatser. Maggie är lillassyrran som vet hur hon ska få precis allt hon vill – men inte hur hon ska behålla det. Rose är storasyrran, ordentlig och ansvarsfull, som vet allt om att vara duktig men inget om att vara lycklig.

När Maggie förför Roses pojkvän får Rose nog och kastar ut henne ur sin lägenhet och ur sitt liv. Men när det gäller systrar är det inte så enkelt att bara klippa banden…

Cameron Diaz, Toni Colette och Shirley Maclaine som jag nog nämnt innan.

17 kommentarer tillI hennes skor

 • Va kul att höra! Då måste jag se den! =)

  Har för övrigt oxå varit 2 timmar på gymmet. Vet inte hur mycket jag gick, men det blev en hel del. =) Kanske gymma ihop nångång? =)

 • Ja, visst var den bra 🙂

  Du, Toni Colette… vilken film har hon mer varit med i? Vi har undrat det båda två sedan vi såg I hennes Skor i lördags. Har för mig att det var i en film där hon var lite ”nördig” men sedan blev en vacker svan.. Känner du igen det?

  Kramis

 • Lotta

  Filmvänner hittar mkt intressant på följande länk. http://www.imdb.com

  Sök på film, skådespelare/skådespelerska och läs. Jag kan garantera ett en kväll eller för all del en del dag bara har en tendens till att försvinna där….. erfarenehet, (sjyss pinsamt)

 • g-spot> Jaaa, vad roligt det hade varit! Du kan bli min PT 😉 *Kram*

 • Petra> Åhh, du frågar en riktig tråkmåns när det gäller filmer. Jag är hopplös och ger mig sällan tid att sitta vid TV:n och när jag ser en film så glömmer jag lika fort. Kan avslöja att vi då och då köper en DVD och upptäcker efter några minuters tittande att den har vi ju redan sett…

 • Lotta> Ojdå, det låter spännande! Ska ila dit genast…fast då gäller det alltså att kunna någon skådis namn – hmmm?!

 • Måste bidra med en länk på svenska också http://www.moviezine.se/

  Min senaste film handlade om rymdkrig med gigantiska spindlar så jag ska nog inte ge några egna tips på din sida 🙂

 • Christopher> Tack! Ser ut som om jag inte har tid att arbeta eller göra något annat framöver 😉

 • Petra>> Toni Collette var med i ’Muriels Bröllop’. Det är nog den filmen du tänker på. Fantastisk film. Sedan har hon även spelat mamman till sonen som kunde se de döda i ’6:e sinnet’.

 • g-spot> Tack, det är tur man har vänner som kan det här med filmer och skådespelare!

 • Bim

  Jag ska nog försöka få tid att se ”In her shoes” i helgen. Vi har den ju hemma… Men det blir nästan aldrig av att vi tar oss tid till att se film.

 • Bim> Ja, gör det! Den var bra, både sorglig och humoristisk på samma gång.

 • Bim

  Vi såg filmen i går kväll. Och den var verkligen jättebra! Rolig, charmig, sorglig, rörande, m.m. Och jag grät flera gånger… Både Jenny och jag tyckte att den var jättebra! Men även Borzko tyckte om den, även om den kanske är lite ”tjejig”. (Jimmy var inte med och såg den).

 • Bim> Jag läste i din blogg att ni hade sett den. Jag reagerade på samma sätt som du 😉 Jag gillar den typen av filmer bara det blir ett lyckligt slut. Just nu kollar vi på en film om japanska barn som blir övergivna av sin mamma. Det lär vara en sannskildring.

 • Bim

  Okej. Är den bra?

 • Bim> Hittills ja, kan orda om den är vi sett färdigt. Vi är ju lite sega så det är sällan vi ser en hel film på en gång…

 • Bim

  Okej! Du får skriva när filmen är slut! 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>