Gym, konst(igt) och Wallander

JAG FICK DRA I VÄG ENSAM till gymmet i dag igen! Woffe rörde inte en fena i sängkammaren när jag slamrade med grötkastrullen! Men jag hade i och för sig inte heller trott att han skulle ångra sig fast innerst inne ändå hoppats. När jag var färdig för att ge mig i väg strax före 10 så kom han upp och jag sade hejdå. Svinkallt ute som vanligt men solen var ändå uppe. När jag steg upp någon timma tidigare var det 10 minus!

På gymmet blev det 20 minuter uppvärmning, 70 minuter styrka och 30 minuter motion. När jag var duschad och klar och skulle gå sade Jamie (gymkillen):

– Jasså ensam i dag igen! Vad gör han egentligen?

– Jodu, jag skulle tro att han är hemma och latar sig.

Men det fick jag minsann äta upp när jag äntrade hemmet för då såg jag följande…

1_woffemalar.jpg

Må så vara att hela matsalsbordet är fullt med målarkludd…

2_bordet.jpg

Jodå, det är tavlan jag skulle fått i 50-års present! Kanske kan jag nu då istället få den som 53-års present. 53 är för övrigt den ålder då man enligt vissa (ingen nämnd) är åldrig men jag låtsas som om jag inte läst kommentaren 😉

Japp, sedan blev det faktiskt middag framför dumburken…

3_tvmiddag.jpg

Till Wallanders Byfånen och jag lyckades välta rödvinet så det blev ett hastigt avbrott mitt i men vi kom oss snart till ro igen efter att vi torkat upp…

4_eftermat.jpg

Övrigt denna dag har jag, medelst telefon, pratat med Steffanie som lärt mig allt om Flickr där jag nu laddat upp konst(iga) foton 😉 Vet inte hur min utveckling i webvärlden skulle sett utan henne!

Anna ringde frampå kvällningen och hade då mindre steg än mig men hon jobbade å andra sidan och jag låg som sagt i soffan och tillade på Wallander så hon lär nog slå mina 9 433 steg denna dag med hästlängder!

6 kommentarer tillGym, konst(igt) och Wallander

  • Bim

    Vad FINT han målar!!! Och vilken HÄRLIG middag!!!

  • Bim> Ja, jag tycker också att han målar fint. Synd bara att det inte blir lite oftare. Själv kan jag knappt få till en streckgubbe så lite avis är jag. Visserligen kan jag ockå göra tavlor men dem kan man inte sätta upp på väggen 😉 Middagen ja, du skule sett när jag spillde ut rödvinet ;-(

  • Åååh vad roligt att se fler som målar! 🙂

  • Anna> Jag hade bara hoppats att han kunde göra det lite oftare. Men han är lite lat 😉 Jag fick vårt hus avmålat i 40-årspresent men sedan dess har vi ändrat och byggt till så den här tavlan skulle jag fått 50-årspresent men… ja, vi kan ju hoppas att den blir klar till 53 😉 Men när och OM den blir klar ska jag fota bägge verken och lägga in i dagboken!

  • Bim

    Kan du inte fota den ”gamla” så länge och lägga i bloggen?

  • Bim> Jo, det kan jag väl…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>