Fick ett tips i dag

PÅ ATT MAN KAN SKYLLA PÅ SNÖN SOM LIGGER I HALVMETERSDRIVOR när man inte vill motionera…fast det gällde inte på gymet för det är inomhus ;-( Så det var inte mycket att be för, bara ge sig av till tortyrkammaren direkt efter jobbet.

Det blev 20 minuters uppvärmning på motionscykel (fanns inga löpband lediga), 90 minuter styrka och sedan 60 minuter motion varav 40 på motionscyekln och 20 på löpbandet.

Tilläggas bör, att efter gårdagens cykeltur och dagens dito, är jag inte kompis med vissa mindre ädlare delar av kroppen! Varför är det alltid så breda (som lagårdsdörrar) sadlar på motionscyklar?!

I morse blev det ingen simning. Woffe sade i går kväll redan att han inte tänkte simma på grund av ett envetet sår som inte vill läka. Jag däremot tuffade till mig och sade att jag ska i alla fall simma. I morse, när klockskrället ringde, var jag inte lika tuff…ställde om väckningstiden och sov 1 timma till!

Med dagens motionscykling och dagens ”riktiga” steg så kom jag i alla fall upp i 13 547

6 kommentarer tillFick ett tips i dag

  • Kan du inte koppla av i soffan med en påse chips nån gång. Du ger andra dåligt samvete.

  • Haha! Håller med åvanstående! =P

  • Vaddå skylla på snön? Hos mig går det utmärkt att gå uppe på skaren. Urhäftigt. Speciellt de gånger jag trampade igenom! I går räknade jag ut att jag gick en meter över marken, för den meterhöga kanten mellan vägen och åkern var totalt borta. Översnöad och igenblåst.

  • Cristopher o g-spot> Jojo, det kan ni säga som är smala som flaggstänger 😉 Äta chips! Pyttsan, här ser ni en som går upp 7 hekto bara hon tittar i en kokbok!

  • Bloggblad> Tyvärr gäller det inte tungviktare 😉 Vi går igenom…

  • Bim

    Urtråkigt väder här i dag… Småsnöande, grått och murrrigt… Orkar inte med detta längre snart…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>