Bloggträff

EN HÄRLIG EFTERMIDDAG OCH KVÄLL I GODA BLOGGARES SÄLLSKAP! Vad mer kan man önska sig?! Lite nervös kan jag väl nu erkänna att jag varit. Men hade jag vetat vad jag vet nu så kan man bara konstatera att det var verkligen helt överflödigt att vara det. Det pratades och skrattades. Samtalen handlade om det mesta som sig bör och jag tror att alla tyckte att det var en avspänd och trevlig träff. Och som alltid är det ju så himla mysigt att få ett ”ansikte” på bloggen.

Bella och Larsson Reloaded

1_bellaofredrik.jpg

R2 och Bloggliv

2_artoodaniel.jpg

Eponine och Arkeologen (längst bort)…

3_eponie.jpg

Här anländer Kulturbloggen

4_chadie.jpg

Och Nicklas

5_nicklas.jpg

Flärdskrivaren

7_flardskrivaren.jpg

Kulturbloggen är som alltid mitt upp i en intressant diskussion…

6_chadieigen.jpg

Roligt att så många kom och några faktiskt ända från både Skåne och Stockholm OCH London…

8_bordsbild1.jpg 8_chadiefotar.jpg

9_bordsbild2.jpg 9_bordsbild3.jpg

Vi åt drack gott hade det som sagt mycket trevligt! Naturligtvis fanns bloggservetten med…

10_servett.jpg

Och dagen till ära hade Woffe fixat en bloggskylt till mig 😉

11_skylt.jpg

Jag hoppas innerligt att det blir fler bloggträffar i Göteborg!

27 kommentarer tillBloggträff

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>