Tidsoptimist

JAG SOM SLÄPADE MED BÅDE dator och kamera till Rosa Bandets 24-timmars spinning fick ingen tid till varken det ena eller det andra 😉 Jo jag hann ta några kort som förmodligen inte blev bra då det är så mörkt. Men något datoriserande blev det inte.

Det var fullt ös från börjann till slut och när jag fick av mitt fyratimmarspass 22.00 så kände jag att det fick räcka med dusch och därefter dra mig hemåt. Vi ska ju i väg till Malmö tidigt i morgon bitti 😉

Det har i alla fall varit himla kul hela tiden och även om jag är totalt slut nu så hoppas jag att det blir även nästa år 😉

Vi hade två cyklar…en Xtravaganzacykel som Fredrik, min gym och även xv-kompis hade ordnat. Den bekostades av Xtravaganza och en gymcykel som bekostades av Lerums sportcentrum.

Jag cyklade som sagt fyra timmar på raken och det gick bra men tusan vete om jag skulle orkat så mycket mer. Alla spinningledare, som ställer upp helt utan betalning, var helt fantastiska.

Första timmen var var det Endurance Race – skitjobbigt med två helt otroligt duktiga spinningledare som körde ihop och gjorde det så himla bra!

Andra timman var det RPM – också en jätteduktig spinningledare som var ”petig” med cykeltekniken och hela tiden påpekade hur vi skulle cykla – bra…

Tredje timman var det Rock Inferno med en spinningledare som blev presenterad som Stockholmare men som hade haft vett att flytta till Göteborg 😉 Också himla engagerande och duktig!

Fjärde timman, Ibiza Tour Club, blev höjdpunkten…Skitjobigt och pulskrävande men himla roligt och en helt fantastisk spinningledare

Ja, vad ska man säga? En underbar lördagskväll!

Ska se om det kanske kan bli lite tid under morgondagens Malmöresa och kolla om några av bilderna är publicerbara men nu är det spikmattan och sängen i nämnd ordning som gäller 😉

2 kommentarer tillTidsoptimist

  • Vilken lördagskväll! Du är fantastisk! Själv så har jag suttit i soffan hela kvällen! 😉

  • Britt-Marie> Det har varit en fantastisk kväll och jag kan inte annat än att imponeras över alla fantastiska människor, spinnare och ledare, som ställer upp. Det visar ju om inte annat att det är en god sak att kämpa för. Jag är säker på att du skulle gjort detsamma 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>