I ottan…

STEG VI UPP OCH AVVERKADE åttan i Skatås med stavgång. En härlig morgon och det är ganska fantastiskt att möta så många motionerande människor redan 06.00 på morgonen 😉

Det var veckans sista gemensamma pass för i morgon blir det ”bara” Rosa Bandets 24-timmars spinning för min del. Ja, jag ska inte spinna 24 timmar, som förresten blir 25 eftersom man ställer tillbaka klockan på natten, men en fyra fem timmar blir det 😉

Det ska i alla fall blir kul!

I dag rusade jag ut på lunchen mellan två möten och fortsatte min jakt på nya löparskor. Ju längre jag letar ju svårare blir det så i dag slog jag till på två olika varianter. Det första paret, NIKE LUNARGLIDE+, ska forma sig efter mina fötter och det låter ju bra. Återstår bara att se om så är fallet…

Nike-lunarglide+.jpg

Det andra paret, NIKE AIR PEGASUS+ 25, har ett litet pronationsstöd vilket jag i min enfald inte trodde att jag behövde men enligt expertis så pronerar jag…

Nike-Pegasus.jpg

Så nu är plånboken tom igen 😉 Men fötterna kanske blir glada…

Bägge paren är med Nike+ vilket jag inte har så nu vill jag ha en Ipod Touch och Nike+-setet i fall någon undrar om jag önskar mig något 😉

Det blir nog tidig kväll i kväll för Woffegubben har redan börjat dra sig mot sovrummet. Jag har startat en tvättmaskin med veckans träningskläder så den får jag naturligtvis vänta ut. Men jag har känt mig lite trött hela dagen så tidig sänggång är kanske vad kroppen vill ha i dag 😉

I morgon ska jag för bereda söndagens lunch/middag med barnen som vi ska träffa i Malmö. Hela gänget samlat – det är minsann inte för ofta så det ska bi kul.

Och under tiden jag väntar ut tvättmaskinen går jag här och formar mina nya NIKE LUNARGLIDE+ 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>