Tappavandring 2010…

VI STARTADE DAGEN med en rejäl frukost och det var ju inte utan att man undrade hur dagen skulle bli med blåst och rejäla regnskurar under natten. Dom hörs ju om inte annat väl när man sover i husvagn 😉

Men, vädret blev bara bättre så efter frukost tog vi oss en tur ner till stranden då himlen var fullfjädrad med segel i glada färger…

Vår start, fär tvåmilaren, var först klockan 13.00 så vid elvasnåret drog vi oss in mot Varberg med misstanken om att det skulle bli svårt att hitta parkering – och det tog sin lilla tid men till slut så kunde vi gå mot Socitetsparken och pricka av oss…

Vi fick en karta som Håkan och Barbro studerar noga…

Och en trubadur underhöll i väntan på att starten skulle gå…

Vandringen började bra men tyvärr fick Woffe en helvetes huvudvärk redan innan första vattenkontrollen så det såg mörkt ut ett tag. Men, i bland ska man ha tur…vi träffade lillebror med familj, svärmor och Majas bror med fru och barn i Träslövsläge. Dom spelade golf och Pia, svägerskan till lillebror, hade två huvudvärkstabletter som Woffe svalde med lite vatten. Och minsann till nästa kontroll hade värken i princip försvunnit så det ordnade sig till slut. Det var emellertid en ganska tuff vandring trots att det bara var två mil men det blev ofantligt varmt tidvis och det var ganska monotomt för kroppen med ”bara plattmark”. Å andra sidan något helt annat än vi är vana vid på t ex Vättlefjäll och fantastiskt vackert när vi gick utmed havet som ju var den längsta sträckan. Så det blir nog fler gånger men då med huvudvärkstabletter i ryggan 😉

Väl ”hemma” igen på Björkäng blev det dusch och gemensam middag med våra goda vänner Barbro och Håkan…

Vi satt ute så länge vi kunde och flyttade sedan in till Barbro och Håkans vagn för lite kaffe och samkväm. Vi var dock redigt trötta alla fyra så sängen hägrade snart 😉

I dag packade vi ihop oss efter frukost och lämnade campingen vid 12-snåret.
En fin camping med bra platser, det var ju första gången för oss, men väldigt platt förstås – inga klippor som jag älskar men däremot en underbar sandstrand. Så det blir nog fler besök där…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>