Numera skådis ;-)

EN NÅGOT ANNORLUNDA arbetsdag om man säger så.

Jag har befunnit mig på Gamla Ullevi (som är det nya) och spelat in film – det ni!…

Ja, jag föreställde KUND och resten av gänget var sig själva om man säger så…

Nu vill jag inte påstår att det var Ingemar Bergman precis – men näst intill 😉

Grabbarna var förstås tvungna att stila sig lite med dribblingar eller vad tusan det nu heter och en och annan tunnel…

Det går väl sådär

Men vad kan man begära av en grafiker 😉

Kvällen har ägnats åt att pressa ner livsnödvändiga saker för tidig avresa till Helsingborg. Jag har velat lite fram och åter om jag skulle ta en större resväska så att jag får plats med kameran – men bestämde att det får vara. Att jag däremot skulle få plats med löparkläder var helt uteslutet i lilla väskan – men banne mig lyckades jag inte pressa ner dem 😉

Jag tror däremot inte att jag får någon som helst användning av dem om det inte inträffar ett under eller så för jag har fortfarande lika ont i höft och fot – men det sista som lämnar människan är hoppet 😉

4 kommentarer tillNumera skådis ;-)

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>