Det är nära nu…

I DAG HAR JAG SANERAT köket – det var välbehövligt men lika tråkigt som alltid 😉 Nu är det i alla fall rent och det har legat över mig en tid kan man säga. Värst var det förstås runt spis och diskbänk – resten gick lättare.

Nu borde jag ta mig i kragen och förbereda för morgondagens Vättlefjälssvandring, göra matsäck och plocka fram lämplig klädsel och dito skor, men jag har inte riktigt den rätta stingen. Jag tog en runda i trädgården i stället.

Magnolian slår ut när som helst…

Och hur ljuvligt är det inte med dessa ljusgröna späda, knappt utslagna blad…

Lite färg börjar det bli…

Och, som rubriken antyder…det är nära nu

Vårprimulan har många år på nacken och började som en krukväxt…

Och i väntan på att trädgården ska vakna finns det ju alltid lite köpt glädje att ta till…

Nu ska jag försöka få till matsäckarna 😉

2 kommentarer tillDet är nära nu…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>