Ja, vad ska man säga?

GÅRDAGENS FÖRLORADE FINALLOPP går ju inte att göra mycket åt. Jag mailade till dem och uttryckte min besvikenhet och jag kunde konstatera på det svar som kom nästan direkt att det var dom också. Jag tycker det visar på en god vilja att dels få svar omedelbart och att dom förstår. Det kändes lite bättre även om det fortfarande känns lite bittert.

I dag var det dags för höstens första alpspinning och det har jag längtat efter även om jag i alla andra fall kan leva utan hösten 😉

Jag stavade i väg strax före nio hemifrån och stavgick alltså de dryga sex kilometrarna till gymmet.

Och spinningpasset upp till Alp d’Huez var lika fantastisk som alla andra. En härlig stämning och fullsatt spinningsal. Stefan är näst intill helt otroligt duktig som spinningledare och musiken han sätter ihop till klättringen uppför bergen – ja, det finns inte ord för det så bra är det.

Jag stavgick förstås hem också samma väg fast tvärtom 😉

Väl hemma började jag med middagen då herrn i huset begärt fisk fick det bli en fiskgratäng och bulgur med spenat, vitlök och fetaosttärningar. Helt OK faktiskt…

Nu går vi här och överväger att hoppa morgonens Skatås-träning eftersom det tydligen ska blir riktigt skitväder… Men sista ordet är inte sagt ännu 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>