Vardagen kommer i kapp

DET ÄR UTAN TVEKAN fullt upp på jobbet men som tur är det roligt ”fullt upp”. Det jag kan sakna är att jag inte kan ägna mig 100 % åt projektarbetet utan är tvungen att ta mitt ”vanliga jobb” med vänsternäven. Eller rättare sagt tvärtom! Produktion måste ju tyvärr gå före…

I går hade vi ambitionen att efter jobbet åka till Varberg för att montera ner tältet. Det gjorde vi också – åkte till Varberg alltså. Det var bara det att när vi var nästan framme började det regna! Så det blev ingen nedmontering utan bara hämt av del prylar som jag faktiskt glömde i röran i söndagskväll.

I dag efter jobbet blev det gymmet. Först ett spinningpuls-pass med Jonna. Lika härligt som vanligt 😉

Träning: Own Zone

Totaltid: 01.05.00

Maxpuls: 145

Medelpuls: 112

Procent av maxpuls: 88

Procent av medelpuls: 68

Förbrukade kalorier: 575

Efter det tog jag mig en repa på löpbandet med lite powerwalk på 4 km:

Träning: ProMad1

Totaltid: 00.40.21

Maxpuls: 117

Medelpuls: 108

Procent av maxpuls: 71

Procent av medelpuls: 65

Förbrukade kalorier: 279 kcal

Det är på sätt och vis skönt att komma igång mer rutiner igen 😉

4 kommentarer tillVardagen kommer i kapp

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>