Sedan någon timma tillbaka

ÄR VI TILLBAKA FRÅN MALMÖRESAN som blev kort men intensiv. Den förstfödda har blivit gratulerad på sin 35-årsdag och jag är så glad att allt klaffade. Peter är en Pärla som ställt upp i tid och otid när montörer ska inspektera och sedan installera. Utan honom hade vi inte klarat att göra det här till en hemlighet. Och vi är övertygade om att Steffanie blev glad för sin present!

Restaurangbesöket på restaurang Översten var också Peters förtjänst som hade bokat och smusslat tills vi kom. Det var god mat och en helt fantastiskt utsikt! Ja, man kan nog säga att det blev en helg över förväntan. Tyvärr var vi tvugna att lämna de unga tu i dag då vi har förpliktelser tjänstemässigt som tar sin start redan i morgon – i alla för Woffegubben som drar till Den Kungliga Huvudsstaden redan vid lunchtid. Jag drar inte däröver förän på måndageftermiddag.

Men det kräver trots det en viss planering och packning samt undanröja en del här hemma innan vi överger huset. Jag kommer hem redan sent på onsdagkväll men Woffegubben blir borta hela veckan.

Nåväl, dagen i Malmö ägnade Peter och Woffe åt att få ordning på lite kablar eftersom bokhyllan var flyttad sedan vi var där sist. Det blir nog alldeles perfekt i slutändan – Peter hade lite pyssel kvar när vi lämnade ”skeppet”. Då kom det även gratulanter till Steffanie så det passade alldeles utmärkt att vi åkte precis då 😉

Nu är jag är jag rädd att det bara är sängen som återstår för att kunna stiga upp relativt tidigt till morgonen för packning och att köra några maskiner tvätt innan jag kör Woffe till tåget…

1 kommentar tillSedan någon timma tillbaka

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>