Packad

NÄR FÖRSTA LASSET VAR LASTAT på kärran bar det av mot tippen…

1_packatoklart1.jpg

En timma senare är kärran näst intill tom…

2_entimme.jpg

Hem igen och packa nästa…

3_packatoklart2.jpg

Och ser man på! Inget rivbråte på baksidan…

4_ingenbratebak.jpg

Och inget på framsidan heller – underbart…

5_ochingetfram.jpg

På tre timmar var det bortkört och klart!

När vi kom hem tog jag mig an projekt gräsklippning vilket var väl behövande då gräset var högt och då menar jag högt. Så jag börjar med baksidan som är störst…

6_klipperbaksidan.jpg

Och därefter förstås framsidan som är något mindre…

7_ochframsidan.jpg

Den fina gula blomman fick vi av Peters föräldrar när dom var här för några vecor sedan och den lyser verkligen upp nu när allt annat är färdigblommat i trädgården.

Nu ska vi bara röja upp lite både ute och inomhus för det har inte gjorts så mycket annat den senaste tiden är rivits altan här 😉

Jag tvättar lite som jag faktiskt tänker hänga ut nu. Det är en helt fantastisk dag med sol och lagom vind samt en ljusblå himmel. Sedan får vi nog jaga runt snabeljohan ett varv, vi har dragit in mängder med sågspån och annat under tiden vi rivit. Lite uppfräschning av toaletterna skulle inte heller sitta fel. Vi får se vad vi mäktar med – det tog på krafterna att bli av med rivbråtet 😉

4 kommentarer tillPackad

  • Bim

    Åh! Så ni har sol!?! Här är det helt igenmulet…

  • Bim> Hmm, vilken tur vi har haft i dag då 😉

  • Jag vet inte var Bim har varit idag för jag har åtminstone sett solen riktigt mycket idag! Däremot har vi en iskall, nordlig vind att brottas med.. 🙁 Har du tänkt på att städningen inte springer ifrån er? Man kan faktiskt ignorera den ibland.. (fast det är för all del lättare att slappna av helt när den är undanstökad, jag vet) Ha det gott!

  • Snurran> Ja, det är både och. Just nu befinner jag mig i en mod där det är bra om jag har mycket att göra så jag inte hinner att tänka 😉 Men jag förstår precis vad du menar 😉

    Det är bra att göra sådanan här saker som man klarar utan att behöva andvända huvudet för mycket, sån’t man klarar med förbundna ögon du vet. Då skingras tankarna på det tekniska problem jag har för tillfället på jobbet och dessutom kanske jag förhoppningsvis stupar i säng och somnar på stört av ren utmattning och alltså inte hinner att älta något annat i huvudet ;-9 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>