Också en kunskap

VISSERLIGEN STÄLLDE JAG OM KLOCKAN i morse när den ringde 05.00 för en joggingtur till 07.00 till förmån för sovmorgon i stället…

Men det blev en spännande dag i alla fall. Vid frukosten i morse hörde jag vid bordet bredvid, där det satt en norrlänning och en dansk pratandes. Plötsligt säger norrlänningen som satt ganska så tyst när dansken pratade om något jag inte förstod. Men, plötsligt säger norrlänningen…Om man blir jagad av en björn ska man inte springa uppför!

Dansken som förmodligen inte kunde föreställa sig att möta en björn och absolut inte där det lutade uppåt såg ungefär ut som ett frågetecken då dansken fortsätter… Nä, man ska springa nerför för björnen är bra på att springa uppför men sämre när det går nerför.

Jag som då sitter och tjuvlyssnar undrar var man beställer träffen med björnen i nerförslut?

Som sagt det blev ingen löprunda i morse då jag tittade ut och såg att det var fuktigt, mörkt och förmodligen ganska kallt. Däremot förbannade jag några timmar senare när jag gick till gruvan i vinterjackan, som jag beslutade att ta eftersom det var kyligt i måndagsmorse då jag åkte hemifrån, eftersom jag höll på att dö av värmeslag! Det hela slutade med att jag tog av mig jackan och gick i kortarmat…

Jag fick också uppleva vardagslivet på vägen…

1_morgon.jpg

Dagen har varit givande och jackan åkte förstås av på väg hem från gruvan så dagen kan nog sammanfattas som en riktig brittsommardag.

När jag kom ”hem” ringde en kollega, som också är i Stockholm, som undrade om vi skulle gå ut och äta tillsammans. Det var ju ett väl så gott förslag så vi hamnade på kvarterspuben. Några timmar senare anslöt lite fler vänner…

2_emmaogela.jpg

3_magnus.jpg

Tyvärr hade kollegan redan gått när jag väl fick fart på kameran 😉

Nåväl, det blev en mycket trevlig tisdagskväll och förhoppningsvis ska jag komma i väg på en löprunda till morgonen! Det duger ju inte att släpa med löparskor och kläder bara för sakens skull 😉

2 kommentarer tillOckså en kunskap

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>