Det satt långt inne

MEN DET BLEV FAKTISKT ett pass på gymmet efter det att jag levererat Woffegubben till Göteborgs Centralstation. Nu var det ju så att jag hade tänkt mig ett styrkepass men när jag kom dit visade det sig att det hade kommit en ny crosstrainer, en väldigt avancerad sak där man kan ställa in mycket mer än bara motstånd och olika program. Så det blev 80 minuter ”nycrosstrainer” och 10 minuter strech efter det då vaderna kändes som cementpelare 😉

När jag sedan kom upp i omklädningsrummet såg jag att jag hade ett missat samtal och det var från min käre kollega som ska ta över vårdnanden av de sju glasrutor vi fick över vid altanrivningen. Han stod då hemma hos oss och kom inte så mycket längre eftersom det krävdes minst fyra händer för att baxa in dem i bilen.

Så efter dusch så kastade jag mig hemöver för att bistå med inbaxningen av rutorna och sedan snackade vi lite samt avverkade några koppar kaffe. Det blev med andra ord en riktigt trevlig eftemiddag som jag inte hade räknat med 😉

NU ska jag ta hand om efterdyningarna som uppstår med fyra maskiners tvätt, röja lite, betala månadens fakturor och packa min resepackning…

3 kommentarer tillDet satt långt inne

  • Bim

    Trevligt med lite oväntat besök! ;-D

  • Bim> Han fick en nyckel redan i fredags eftersom det var svårt att ge någon tid, den här helgen, då vi skulle vara hemma. Nu kan man konstatera att det var ju tur att det blev som det blev. Ja, det var trevligt med fikasällskap 😉

  • God kväll!Jag e ute o kikar runt på lite nya bloggar. Har du en olig blogg jag ska följa?? =) Ha en bra kväll o kika gärna in hos mig o delta i mina 2 bloggtävlingar! Avslutas i böjan av veckan..

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>