Nåja

DET BLEV LITE JOBB I DAG OCKSÅ ett telefonmöte som hölls i hemmet från min sida. Egentligen hade vi nog tänkt komma i väg tidigare till Varberg men nu är det som det är när det inte blev som det skulle 😉

Nu har vi i alla fall landat på Getterön och middag har avnjutits och jag har snackat lite skit med grannarna. Vi hade ju faktiskt föranmält att vi skulle komma redan i går, måndag. Men det var lättare att hålla telefonmötet, som var relativt tidigt i morse, hemma än att se till att vara på plats så tidigt…

Det regnar nu och det smattrar härligt mot taket i husvagnen och på tältet. Jag har tänt lite ljus och redan konstaterat att det är inte mycket som inte blir som man tänkt sig. Jag syftar då på vädret förstås. Men vi kunde haft det sämre – det är alltid en tröst mitt i allt 😉

2 kommentarer tillNåja

  • Bim

    Ja, tänk vilken skillnad det är på Sverige när det är fint väder och inte…

  • Bim> Framför allt det här att man inte vet vad det ska bli från den ena dagen till den andra. Söderöver är det mer garanterat att det blir mer sol än regn och rusk…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>