Många milimeter

REGN HAR UTLOVATS UNDER NATTEN och det har redan börjat kan jag säga 😉

Jag vaknade med tanken om ett riktigt skitväder i dag med tanke på vad vädergubbarna hade förutspått men det var varmt och gott utan sol kan man säga. Så den tanke vi hade på att åka hem och tvätta, klippa gräs och packa inför resan blev inget av.

Men vi tog oss en sväng mot Ullared och för bara 4 000 riksdalen har vi inhandlat resten av årets förbrukning vad gäller tvätt- och sköljmedel, dushcremer och hårschampo, Ajax och fönsterputs i stor mängd 😉 Nåja, det blev lite annat också…

Nu ska det då regna, det har redan börjat, i stor mängd, så vi kanske drar oss hemöver i morgon istället för att göra det som inte blev av i dag 😉

2 kommentarer tillMånga milimeter

  • Bim

    Här har det regnat nästan hela dagen i dag… 🙁

  • Bim> Ojdå! Vi har haft rejält med regn nu i natt det var över i morse. Helt OK om det regnar på nätterna och är sol på dagen 😉 Nu har vi lite molnigt och en sol som letar sig igenom till och från.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>