Lika

TRÅKIGT PÅ HEMRESAN lika kallt också för den delen. Jag fryser för att det drar på tåget. Lite trött känner jag mig också så det gör väl inte saken bättre kan jag tro.

Woffegubben väntar på mig vid Göteborgs central och därpå bär av ner till Varberg. Sista skälvande smesterdagarna är på intåg. Det ska tydligen inte vara något vidare vädermässingt förrän till helgen men det ska ändå bli skönt att komma ner. Vi måste så smått börja packa ihop för säsongen så vi ska nog få dagarna att gå 😉

Företaget som ska bygga vår altan har varit hemma och tittat, berättade Woffe i dag. Nu ska dom räkna och återkomma med ett kostnadsförslag som vi sedan tar ställning till. Förhoppningsvis kan vi få det gjort innan vintern. Det innebär att vi måste riva den gamla inom snar framtid och frakta allt rivet till tippen. Men det ska bli ett rent nöje faktiskt 😉

Vi började snacka om detta redan tidigt i våras och jag var väl så där sugen. Mest för att det kostar en herrans massa stålar. Så jag lyckades övertala Woffe att vi skulle vänta till nästa år men nu är vi där igen och är rörande överens om att inte vänta till nästa år utan få det gjort så fort som möjligt.

2 kommentarer tillLika

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>