Gymmet

JAG SEGADE MIG I VÄG TILL GYMMET vid tolvsnåret. Woffeguben ville inte hänga på i dag utan skulle ”spara” sig till loppet i kväll.

Jag körde mitt vanliga styrkepass vilket tog 70 minuter i anspråk. Så fort jag kommer i gång igen så ska jag beställa tid för ett nytt program. Har kört det här sedan i våras nu så det börjar bli dags. Å andra sidan har jag inte tränat mycket i sommar så det kan gott duga några veckor till.

Det var väldigt lite folk i dag vilket ju är uppskattat 😉 Dom flesta hade säkert gjort sina pass tidigare.

Nu ska jag bara ta det lite lugnt till i kväll då det bär i väg på Midnattslopp.

4 kommentarer tillGymmet

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>