En helt liten vanlig dag

MED FANTASTISKT VÄDER OCH goda vänner och storebror på middag – ja, då kan det bara bli bra! Jag bjöd på kyckling i aprikossås, bulgur med wokade grönsaker samt fetaost i och sallad samt att jag hade kokat några helt vanliga potatisar i fall nu inte Leon och Evy skulle äta bulgur, Det gick dock hem som smör i solsken och för artighetens skull så tog Leon även några potatisar 😉

Det blev förstås lite kaffe med tilltugg efter maten och vi hade några mycket trevliga timmar tillsammans. Det är alltid trevligt att sitta tillsammans så här ocxh det är inte långt mellan skratten och det krävs inte så mycket för att det ska bli en trevlig stämning.

Nu har vi diskat och är redo för kvällen…

4 kommentarer tillEn helt liten vanlig dag

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>