Att det bara finns

SÅ HÄR FANTASTISKA DAGAR SOM DENNA! Jag försöker att inte må dåligt av att vi är hemma i stället för i Varberg 😉 Jag har ju istället fått lite gjort här hemma.

Jag började dagen med att rensaq lite ogräs och det har ju en tendens att dra ut på tiden och i stort sett bli hela dagen när man väl börjar…

2_ograsrensning1.jpg

Men som tur är har man ju en omtänksam livskamrat som fattat det här med service så jag blev serverad kaffe på trappan vilket var himla mysigt…

1_kaffeservering.jpg

Härligt att få vila ryggen lite och att sitta där och småmysa med kaffe och glass, som det blev, var inte helt fel innan ogräsrenset fortsatte…

3_ograsrensning2.jpg

Man vill ju inte gå in en dag som denna men jag blev så illa tvungen till slut. Torkvindan, för jag tvättade naturligtvis under tiden som jag rensade, skulle plockas av. Och nu måste jag bara, hur fint det än är där ute, ställa mig vid strykbrädan och därefter packa lite inför morgondagen…

4 kommentarer tillAtt det bara finns

  • Bim> Ja, en helt fantastisk dag med strålande sol och värme för vår frusna själar 😉 Jag gissar att ni också har fint väder? *Kram*

  • Jag måste ha missuppfattat SMHI för jag tyckte de ”lovade” regn i hela götaland hela helgen, men ni tycks ha klarat er från sånt elände både i går och idag alltså..? Skönt att ni slapp bli blöta under midnattsloppet! Det var som vanligt fina bilder både där ifrån och från trädgården 😀 Ha det gott!

  • Snurran> Ja, en sådan tur med vädret för arrangörerna av loppet – det var ju ändå första gången! Och dagen har varit helt perfekt Jag satt faktiskt och solade en stund också men det lyckades jag göra utan att någon ”fotograf” såg det 😉 Ha det gott du också! *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>