Trött både här och där

ATT JAG ÄR TRÖTT i huvudet efter en arbetsdag på nästan 11 timmar är väl inte så konstigt i sig. Men att jag är till gränsen utmattad av ett gympass är inte riktigt likt mig!

I dag var det dags för ett motionspass och jag började med 30 minuter (1.3 km) på crosstrainern med ett ganska tufft program – i alla fall tyckte jag det.

Sedan gav jag mig på löpbander och ställde in 90 minuter. Det blev 9,9 km i blandad hastighet mesta tiden dock 7,0 km/timma. Men jag blev så trött dessimellan att jag sänkte till 6,5 några minuter då och då.

Det blev alltså totalt två timmar motion i dag om än med viss tveksamhet. Flera gånger på löpbandet tänkte jag lägga av men kunde inte riktigt acceptera att jag var så slut redan så jag fortsatte. Pulsbandet var på under hela passet i dag, dvs även under crosstrainerdelen…

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 735 varav 50 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 118.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 01.53.30

TOTAL TID DAGENS PASS: 02.00.00.

Det är åtminstone torsdag i morgon så snart är helgen här. Tror jag ska sova dygnet runt då 😉

8 kommentarer tillTrött både här och där

 • Men hallå! Har inte den nya arbetstidslagen hunnit till Göteborg ännu?! Man FÅR inte slita ut sig ”hur som helst” ! Var rädd om dig! *kram*

 • Snurran> Tack! du är en snäll och omtänksam människa du! Jodå, arbetstidslagen har hunnit hit också men den tar ju tyvärr ingen hänsyn till arbetsmängden 😉

 • Bim

  Jag som brukar kommentera vartenda inlägg hos dig! Den här veckan har jag av någon anledning inte gjort det. Jag har också varit trött, och jag har inte mått riktigt bra. Men nu är det ju äntligen fredag i morgon! Så underbart! Ha en trevlig fredag i morgon! Och ha sen en riktigt trevlig helg! Ta det nu lugnt! Man måste inte träna! *Kram*

 • Bim> Vi kan nog ansluta oss till Osociala Klubben båda två kanske. Jag känner mig också urlakad inte pga hälsan men jag är så trött. Jobbet slukar mig för tillfället och träningen blir lidande givetvis men inte bara pga jobbet utan även det faktum att jag fått en tennisarm. Måste få tid att ringa min doktor vilket år som helst 😉 Jag önskar dig en trevlig helg också och hoppas att det ”onda” i kroppen ger med sig. I dag regnar det här så det är rena skridskobanan på vägar och trottoarer…

 • Bim

  Hahaha! Ja, jag är nog verkligen en värdig medlem i Osociala Klubben! 😉 Men nu är det i alla fall äntligen fredag! Jag ska verkligen försöka göra så lite som möjligt i helgen. Bara vila och kurera mig. Ha en lugn och skön helg du också, och ta hand om dig och ta det lugnt. *Kram*

 • Jag får också joina den där klubben för jag har knappt haft tid att blogga och har inte startat feedreadern sen i måndags heller.. Oj vilka långa dagar du har. Imponerad av att du orkar gymma efter en lång arbetsdag.

  Kram

 • Petra> Förhoppningsvis ska jag inte ha så långa dagar när projektet avslutas men att gå på gymmet efter en sådan dag är nästan enda sättet att rensa skallen på. I och för sig krävs det att jag övertalar mig själv hela vägen hem annars tror jag inte att jag orkar 😉 Efter avslutat gympass är jag jättetrött men inte bara i skallen och det känns mycket bättre för annars blir det svårt att somna. Man bara funderar och funderar…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>