Stockholm

SÅ KOM VI DÅ IVÄG till Stockholm. Tåget avgick 06.00 som tänkt var och sedan gick det visserligen lite långsamt på vissa sträckor så vi kom ju inte fram 08.45 men va fan vi var ju redan så försenade så det fanns ingen anledning att hetsa upp sig 😉

Här sitter vi på tåget med humöret på topp trots allt…

1_anna.jpg 1_marie.jpg

2_anneli.jpg 2_mariaanki.jpg

Vi har i dag jobbat från 10.00 till 18.00 och skallen var nära på att sprängas då men det har varit givande och vi måste ju igenom den här fasen hur jobbig det än må vara. Vi fick checka in först efter avslutad arbetsdag eftersom vi kom så sent så vi tog en taxi direkt till ”arbetsplatsen”.

Jag packade bara upp datorn…

3_rummet1.jpg 3_rummet2.jpg

Sedan gick vi ut för att få lite mat. Det blev vedugnsbakad pizza – det känns skönt att kunna äta ”vanlig” mat igen…

4_vedugnsbakad.jpg

Nu ska jag bara kika en liten stund på TV innan jag ska lägga mig och sova för i morgon vankas en ny intensiv men rolig dag…

5_tittapatv.jpg

9 kommentarer tillStockholm

 • Det såg ju inte så o-ävet ut att vara bortrest..Ha det gott i morgon med!

 • Snurran> Nä, det är helt OK. Jag bor på Kungsholmen, Fridhemsplan så jag ska inte klaga. Nära till det mesta och gångavstånd till ”jobbet” om det nu bllir väder för det i morgon bitti. Ha det gött du med!

 • Bim

  Trevliga arbetskamrater du ser ut att ha. Vilket hotell bor du på? Och var är ”jobbet”? DN/Expressen-huset kanske? Vilken restaurang var ni och åt på? Många frågor har jag! Men jag har ju bott där i krokarna när jag var ung, i Kristineberg, så jag vistades mycket runt där då.

  Ha en bra dag i morgon. Kram på dig.

 • Bim> Åja, dom är allt trevliga. Frågan är bara vad dom säger när dom får se inlägget 😉 Japp, jag är där du tror. Steffanie har också bott i Kristineberg så jag vet precis vad du menar. Restaurangen ja, det var en fråga men den ligger alldeles här i närheten…undrar om det inte är på Eriksgatan?? Lovar att kolla nästa gång vi går dit 😉

 • Du fråga kanske, men vad jobbar du med egentligen?

 • Peter> Just nu jobbar jag i ett stort projekt som ska leda till ett systembyte.

 • Bim

  Okej. Var bodde hon när hon bodde i ”Krillan”? Jag bodde på Ola Hanssonsgatan. Och du menar nog S:t Eriksgatan.

 • Bim> Nej, det är värre än så för det var på Flemminggatan 😉 En italiensk restaurang… Kommer inte ihåg namnet på gatan men det var längs med den där parken som går utmed och tunnelbanan går där också. Vita trevåningshus vill jag minnas att det var 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>