Som alla kvällar

Brasilien, Natal Ponta Negra 2 januari 2007

BLEV DET ÄVEN DENNA middag på kvällen. I dag valde vi restaurang Caktus igen. I går var vi på ”våran” som ligger en bit bort från civiliserade kvarter men i dag ville som sagt Benny till Caktus. När vi stod i begrepp att gå så hittade jag två åsnor utanför vårt hotell 😉

1_tvaasnor.jpg

Här studeras menyn…

2_menynstuderas.jpg

Joanna och Woffe i väntan på beställningen…

Hela sällskapet (nästan)…

4_igottsallskap.jpg

Först kommer salladen in…

5_salladen.jpg

Sedan huvudrätten…

7_huvudratten.jpg

Som vi avnjuter tillsammans med fullmånen…

6_manen.jpg

Och till efterrätt förstås nationaldrinken Caipirinha som består av sockerrörsbrännvin, lime och socker…

8_caipihinran.jpg

6 kommentarer tillSom alla kvällar

 • Bim

  Jag älskar när du tar bilder på mat! Vilken underbar sallad det såg ut att vara! Och Caipirinha är ju så himla gott! Fantastiskt fin bilde på månen över stranden också! Fortsätt att ha det så där himla bra nu! Massor med kramar från Britt-Marie!

 • Bim

  Har suttit nu och gått igenom och läst alla din blogginlägg från semestern. Det har blivit lite slarvigt läst och tittat förut från Thailand. Nu har jag lusläst vartenda ord och fingranskat alla kort. Jag måste verkligen säga att du är suverän både på att skriva och fotografera! Det känns ju nästan som om man är med på er resa! Tack så himla mycket för att du delar med dig till oss! Och fortsätt att ha det så himla bra nu i Natal! Några frågor om du har tid att svara: Jag vet att du har varit i Natal tidigare, men var ni i Rio då också? När var det? Och när kommer ni hem till Sverige igen? *Kram*

 • Bim> Ja, vi var ju här i Natal förraförra julen. Då ville vi till Rio men hade inte bokat in det hemifrån så det visade sig inte vara så lätt att få inrikesflyg över helgerna där. Nu bokade vi inte det hemifrån och började i Rio en vecka och sedan flög vi hit som vi ska vara i två veckor. Vi kommer till Sverige igen den 12/1. *Kram*

 • Gud vad gott ni har det, blir allt avis!!!

 • Anna> Ja, så här kan jag tänka mig att ha det jämnt 😉

 • Bim

  Okej! Tack för infot! Ha det bäst!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>