ATT INTE BEHÖVA LAGA MAT på flera veckor är en av fördelarna med semester. Jag har verkligen njutit av att bara peka i en meny vad dagens middag ska bjuda på. Det slog mig just att det faktikst är över en månad sedan jag lagade mat sist. Förra veckan hade jag visserligen sett till så att Woffegubben hade lagad lunchmat när jag var i Stockholm men dessa kom ifrån frysen och var alltså tillagade innan vi åkte.
I går var Woffe sugen på lite bratwurst och pommes och det fick han. Jag åt kyckling.
I dag fick jag fixa med det som kylskåpet hade att erbjuda. Ett par hekto färsk svamp och några stånd färsk broccoli…
Gul och röd parika samt lök, vit och gul och strimlad rökt kalkon…
Lite matlagningsgrädde på det och det blev en pastasås…
Som serveras med fullkornspasta…
Åh! Vad gott det såg ut! Jag har saknat dina matlagningsbilder! 😉
Bim Jag har inte saknat att inte behöva laga någon mat…tror jag åker tillbaka till Brasilien 😉
Hahaha! Jag förstår dig! Jag gillar inte att laga mat. Jag gillar faktiskt inget hushållsarbete alls om jag ska vara ärlig! 😉
Bim> Nä, vem gör det 😉
Det där såg jättegott ut 😀
Emelie> Det blev ganska skapligt 😉
Äntligen lite mat bilder!!
Ahnna> 😉
Åh vad det såg gott ut. GI-Vänligt dessutom. Förrutom pastan då som är ett NJA… Men nån gång ibland får man lov att festa till det med pasta 😀
Kram
Petra> Sååå festligt var det INTE 😉 Jag kan tänka mig något helt annat för att se det som festligt! *Kram*