Skulle simmat men…

JAG HADE FAKTISKT BESTÄMT att följa med Woffegubben till simhallen i morse! Där har jag inte varit sedan förra året! Men stressen över allt som ligger på jobbet ogjort och min förban…. onda arm gjorde att jag ångrade mig i morse Men väskan stod klar så det kunde funkat 😉

Nu har jag i alla fall fått fem minuter över inom given telefontid och beställt tid hos min doktor – onsdag ska jag dit. Jag misstänker att jag fått, eller fått och fått förresten – låter nästan som en gåva, en tennisarm. Jag känner igen värken eftersom jag hade en dito för 20 år sedan. Det har bara tagit lite tid att komma i kapp med minnet. Men så fort jag konstaterade det insåg jag att jag inte skulle kunna göra något åt det själv. Så nu har jag äntligen fått beställt tid.

Jag kom inte i väg i tid från jobbet i dag heller, det börjar bli mer regel än undantag numera. Det gjorde i sig att det krävdes en sjujäklans övertalan av mig själv för att jag skulle ta mig till gymmet trots att jag inte var där förrän 19-tiden. Men skam den soom ger sig 😉

Jag började med 30 minuter (2,9 km) snabb gång på löpbandet för uppvärmning och sedan körde jag styrka som det ju då var dags för i dag. Det blev 65 minuter och i dag pressade jag mig lite extra. Köre som exempel 15 repetetioner istället för 12. Nåja, jag överlevde och avslutade med lite, och då betonar jag lite, motion med att springa 2,5 km i ganska snabb takt. Mer orkade jag inte.

Här hemma har jag inte gjort många knop eftersom kvällen i stort sett var slut när så äntligen kom från gymmet. Vikit lite tvätt och tömt och packat om gymväskan. Det är allt!

8 kommentarer tillSkulle simmat men…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>