Ponta Negra-stranden

Brasilien, Natal Ponta Negra

I DAG FÖRST SÅ KÄNDE sig Woffegubben mogen att gå ut med sina brända fötter. Så efter frukost gick vi ner till stranden och hyrde oss varsin liggstol samt ett jätteparasoll. Det blev förstås bad och promenad på stranden. Man får se upp med vågorna och med tanke på att jag bara var sååå nära att drunkna förra gången vi var här så har jag respekt men inte mer än att jag kan njuta lite också…

1_vagatbad.jpg

Något jag beundras av är alla dessa försäljare som går miltals fram och tillbaka för att kränga sina varor, solglasögon, dricka, kepsar and you name it…

2_glasogon.jpg

4_annuen.jpg

I dag blev det grillade kycklingspett, köpta på stranden av en mobil grillare, till lunch…

3_grilladkycklingspett.jpg

I kväll blir det sista kvällen med gänget Benny och Joanna eftersom dom åker hem i morgon bitti.

12 kommentarer tillPonta Negra-stranden

 • Bim

  Om du har tid och ork och lust så kan du nu få se på tvåhundra fotografier från Thailand!

  http://bim61.spaces.live.com/

 • Bim> Jag har redan tittat på en del, jag ser så fort du har uppdaterat genom bloglines, men tyvärr går det så långsamt så jag får fortsätta när jag kommer hem. Men det jag har sett är underbart 😉 *Kram*

 • Bim

  Okej! Så du kan se när jag uppdaterar!? Det måste du lära mig hur jag kan göra! Jag förstår att det är jobbigt att sitta och titta där långt där borta. Du får titta igenom mina bilder ordentligt sen när du kommer hem! Vad bra då! Då har du något att se fram emot! 😉 *Kram*

 • Ahnna

  Vilka underbara bilder, har även sett Bims nu. Här i Blidsberg har solen varit idag men det var bara 1,5 grader varmt.

 • Åh det ser så härligt ut…

  Här hemma är det blåsigt men ändå ganska milt och soligt..

 • Bim> Kolla på Bloglines. Sedan kan man prenumerar på det bloggar som har rss-flöde. Mycket praktiskt ;-O

 • Ahnna och Petra> Här är härligt! Nu har vi tagit adjö av våra nyvunna vänner som reser hem i morgon. Vi stannar ju som bekant en vecka till…

 • Det ser för härligt ut!!!!

  Jag längtar till sol och värme när jag ser bilderna. Strandförsäljarna är förunderliga, de går fram och tillbaka på stranden, snacka om att få motion. Men det måste ju vara lönsamt på något sätt, annars skulle de inte hålla på?

  Annica

 • Bim

  Okej! Tack! Ska kolla!

 • Annica> Tyvärr är det nog inte dem själva som gör den största förtjänsten utan någon bulvan bakom. Men motion och starka ben är utan tvekan en del av ”lönen”. Har du någon solresa på G? Jag vet ju att du brukar dra i väg då och då…

 • Vad härlig stranden ser ut, men som du sa, ta det försiktigt!!!!!! Kram!

 • Anna och 20 tassar> Jadå, vi lärde oss läxan redan förra gången. I år är jag riktigt proffsig i ”vågade” bad 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>