Om

MAN MYCKET NOGGRANT HÅLLER sig till sträng diet…

7_strangdiet.jpg

Så håller sig magen i skaplig trim, om man bortser från hungerkurret, och man får en del gjort…

8_tvatten1.jpg 8_tvatten2.jpg

Visserligen ser tvättstuga samt matbord ut som ett katastrofområde men man kan ju trösta sig mot det också, t ex genom att bokat nästa julresa med boende på som är beläget här (där flaggan vajar).

Så det har jag gjort nu 😉

22 kommentarer tillOm

 • Bim

  Åh!! Vad avundsjuk jag blir!! Grattis till bokandet!! Är det bara du och Woffe som åker, eller blir ni flera?

 • Bim

  Jag blev så till mig så jag glömde hälften! När åker ni? När kommer ni hem? Hur länge blir ni borta? Vad kostade resan?

 • Oj, vilket fint hotell ni ska bo på! Där bodde jag för några år sen när jag var i Thailand! 🙂

 • Bim> Tack, jag kände att det var nöd tvunget efter allt strul med flyg och resor annars skulle vi kanske inte våga mer 😉 Vi åker på 25/12 och åker hem 9/1. Resan kostar 39896 riksdaler och 3300 i förskottsbetalning. Ja, det är bara Woffe och jag. Anna vill inte resa så långt och Steffanie, ja det vet man ju aldrig var hon befinner sig nästa jul 😉 Men vill dom hänga på så skulle min lycka vara gjord!

 • Ann-Louise> Ja, det är ett mycket fint hotell – vi är riktiga fegisar så vi har bott där förra gången och vågade inte chansa nu 😉 Vi var i Thailand när jag fyllde 50 (2003) som då var en present från mina två fattiga studenter till barn 😉

 • Bim

  Åh! Vad underbart det låter! Jag förstår att du redan längtar! Så skönt att ha något att se fram emot i ett helt år!

 • Bim

  Nu har jag ju suttit här en bra stund och kollat på Ving, Apollo, och Fritidsresor… Åh, vad sugen du gjorde mig! Nu vill jag ju också boka till nästa jul!

 • Bim> Gör det! Jumbojet direkt från Arlanda till Thailand utan mellanlandning, inte illa. Sist vi var där var det krig i Irak så vi fick flyga över Ryssland och mellanlanda i Taschkent. Inget romatiskt ställe precis 😉

 • Bim

  Nice! Vi slapp ju mellanlanda på vägen dit, men på hemvägen så var vi i Dubai.

 • Bim> Dubai,mmm har hört talas om den frukost man brukar få där. Fick ni också avnjuta den? Hur många timmar tog nerresan utan mallanlandning?

 • Bim

  Nej, vi fick ingen frukost där. Vi fick vara en timme ungefär på flygplatsen där bara. Resan ner tog tio och en halv timme exakt.

 • Bim> OK, det är ju faktiskt lite snabbare då.

 • Bim

  Nu har jag uppdaterat min ”EFIT” från i går. Jag hoppas att du förstår att du är en av dem som jag syftar på att jag skulle vilja ha med i EFIT! Du är den som jag allra helst skulle vilja var med! Kolla in hos mig, och på EFITs hemsida och tänk på saken till nästa EFIT-dag!

 • Bim

  Och hur mår ni i dag förresten?

 • Görel

  Åh, Thailand! Vad jag blir avundsjuk! Jag vill oxå dit snart, men jag ska ha bebis nu i februari.Finns det någon som har erfarenhet av att resa med en ettåring?

 • Bim> Ja ska genast kika. Kom inte i väg till Stockholm i dag som du säkert förstått av nyhetssändningarna… EFIT, ja problemet är att jag inte tycker jag har tid. I dag lever jag på Dofilus och då mår jag skapligt nu är jag mest irriterad över stormen för nu sitter jag här på jobbet i onödan och kom alltså inte iväg så nu ska jag dra mig hemöver. Woffe är het OK nu. *Kram*

 • Görel> Jag har tyvärr ingen egen erfarenhet av att resa med små barn men varje resa vi gjort, vare sig det var till Thailand eler Brasilien, så har det funnits barn med i alla åldrar även bebisar. Det verkar som barn klarar det bättre många gånger då dom har förmågan att somna när dom bir trötta 😉

 • Bim

  Jag förstår att du tycker att du inte har tid med EFIT. Men du kanske kan ta dig tid någon av de kommande dagarna. Du tar ju ofta ganska så många kort ändå och lägger ut ibland. Tänk på det till nästa gång i alla fall?

  Typiskt att du inte kom iväg till Stockholm. När du kunde åka för magens skull, så stoppar Stormen Per dig. Åker du i morgon i stället då?

  Skönt att du mår hyfsat bra nu8. Dofilus är bra. Och bra att Woffe mår bra.

 • Bim> Vi får se – du borde blivit säljare 😉 Biljetten är ombokad till i ottan i morgon – 06.00…

  Dofilus gör susen mot grinig mage, ska köpa mer i Stockholm i morgon 😉

 • Bim

  Hahaha! 😉 Jag kanske får ta och omskola mig då! 🙂 Okej! Hoppas att du kommer iväg i morgon då. Och ha det så bra här i Stockolm. Hoppas att du hinner med att blogga lite också! 😉 Kram på dig! 🙂

 • Bim> Du behöver ingen kurs – du är fullfjädrad redan! Datorn finns med sedan får vi se hur myccket fritid det kan bli tal om. Tid har ju redan försvunnit om man säger så eftersom jag inte kom i väg i dag…

 • Bim

  Hahaha! Känn ingen press bara! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>