Min personlige läkare

Brasilen, Natal Ponta Negra tisdag 9 januari 2007

DET VAR DEN VÄRSTA NATT jag gått igenom! Barnafödande är en piss i mississippi som jämförelse… När jag hade duschat av all indianfärg i går kväll och kommit mig till ro med min bok i sängen så kunde jag inte ana var det skulle sluta. Jag hann i och för sig somna innan helvetet bröt ut men bara någon timme efter det drog det igång. Därefter har det sprutat ur bägge ändar till och från hela natten och morgonen, mest till.

Woffegubben som i stort sett är på benen igen drog i väg med lexikon till apoteket och förklarade så gott han kunde med både händer och fötter (gissar jag). Han kom hem med dundermedicin som jag ska ta var sjätte timme och nu börjar det lugna ner sig en aning. Han är min stora Hero som ju faktist fixat så att jag kan sitta upprätt i några minuter!

Att äta kommer inte på fråga, jag får kväljningar bara jag tänker på mat så det gör jag inte 😉

I morgon är det sista hela dagen här i Natal – jag hoppas verkligen att jag är så pass pigg så jag åtminstone klarar av att packa…

TACK för alla uppmuntrande kommentarer jag uppskattar det mycket, Woffe läser dem högt för mig, men jag tror inte jag orkar besvara var och en så därför blir det ett kollektivt TACK till alla från norr till söder!

3 kommentarer tillMin personlige läkare

  • Hjälper inte en liten hutt Jägermeister? Eller var det något annat man skulle ta?

    Krya på dig, KRAAAM!

  • Ahnna

    Jag hoppas du blir bättre. Tur att Gubben din kunde gå och fixa lite ”dunder”.

  • Bim

    Vad tråkigt att bli sjuk de sista dagarna. Hoppas att du orkar packa, och att du framförallt orkar med hemresan. Krya på dig ännu mera, och försök att ha det så bra. Och hälsa din hjälte. *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>