Lat kväll

KVÄLLEN ÄGNADES ÅT dumburken. Vi lyckades åter igen titta på en inspelad film som vi redan sett, typiskt oss! Men å andra sidan förflöt första halvtimman innan vi ens upptäckte att vi hade sett den och ingen av oss kom som vanligt ihåg slutet så vi tittade klart.

För övrigt har jag bara lagt in bokslut för december. Man kan lätt konstatera att den under alla omständigheter är bättre än kommande månad, alltså januari 2007 kommer att bli!

Nu ska jag lägga mig och njuta med den bok jag för tillfället läser, Anna Gavaldas Tillsammans är man mindre ensam.

Jag började läsa den på vår resa till Brasilien men lyckades glömma den på av alla de evigt tröttsamma av- och påstigningar vi fick göra på flygresan till Rio. Nu har jag köpt ett nytt exemplar och kan alltså avsluta läsningen. Den är underbar och jag rekommenderar den varmt.

För som Femina så klokt säger i sin recension av boken: ”Den här boken hade varit värd en tågbiljett – vart som helst, Berlin Umeå – bara man hade fått sitta i fred i många långa timmar och läsa.”

Jag kunde inte uttryckt mig bättre själv.

Kristianstadsbladet säger: ”Miljöskildringarna från Francks restaurang och Camillles städarbete är fylligt doftande. Ja detta är i sanning en storartad berättare.”

Och jag håller med till fullo!

5 kommentarer tillLat kväll

  • Bim

    Den pocketboken har jag tittat på flera gånger! Men då ska jag ta och köpa den nästa gång jag är i Centrum!

  • Bim> Gör det – du kommer inte att bli besviken!

  • Jag fick den boken i julklapp. Nu är bara frågan NÄR jag ska hinna läsa den. Det kommer ju inte att ske innan tentan iaf. Kanske ska jag ägna helgen efter tentan åt att bara njuuuta av nöjesläsning för en gångs skull. Kanske ett glas rödvin och lite ostbågar också 😉

    Kram och välkommen hPM

  • Lilla Mysan> Gör det och jag kan lova att du kommer att njuta till fullo. Tack, jag har följt dig genom bloggen och vet vad du har framför dig! Håller alla mina tummar som vanligt 😉 *Kram*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>