Inte helt slut men näst intill

EFTER EN LÅÅÅNG ARBETSDAG och inte hemma förrän närmare 19.00 beslöt jag att hoppa över gymmet i dag. Ingen bra ursäkt kan tyckas men jag skulle inte vara där och omklädd förrän närmare 19.30 och 21.30 stänger gymlokalen för träning och 22.00 stängen hela anläggningen. Det är det värsta jag vet att ha tidspress! Mina gympass brukar inte klaras av på två timmar med allt inräknat som uppvärmning, styrka samt motion och därpå dusch.

Jag tänkte i stället att jag matar in månadesn fakturor men det fukade inte först så jag blev sittandes och tjattade med Morgonsol vilket var mycket trevligt. Hon utmanade mig i sin blogg men jag tror inte jag har så mycket hjärnkraft kvar efter dagens arbete så jag avvaktar lite 😉

Nu är månadens fakturor inmatade för banken tog sitt ansvar och fick upp servern till slut. Det var inget upplyftande så nu tror jag att jag ska gå och lägga mig!

2 kommentarer tillInte helt slut men näst intill

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>