Efter ett dygn

PÅ RESANDE FOT SÅ är vi då tillbaka i den Gråboska myllan. Det var ingen lätt resa (vem trodde väl det efter allt flygstrul vi varit med om) men som synes så tog den till sist slut.

När vi kom hem till Gråbo hade vi varit på väg i ett helt dygn och det med mage som fortfarande inte är sig själv (min). Men som den kloke säger Allt har en ände och korven den har två!

När vi i morse landade i Köpenhamn för att släppa av lite folk så fick vi tyvärr inte lyfta igen på grund av stormen. Den gate vi hade landat på skulle inte klara det så vi fick vackert vänta till en större gate skkulle öppna 06.00. Vi satt där 2-21/2 timma och bara våndades. Då satt vi alltså kvar i planet och det började bli olidligt. Det har för övrigt varit en mycket orolig resa på grund av vinden, guppigt med luftgropar och faktiskt så illa ett tag att ingen mat kunde serveras förrän vi fått tillstånd att stiga lite högre där det var något lugnare.

När äntligen klev ur planet på Arlanda visade det sig snart att vårt plan till Landvetter var en halvtimma försenat så jag fick ringt vår beställda taxa och förvarnat att vi inte skulle komma i tid. Men taxin stod redo och klkar när vi väl kom så sista biten var helt problemfri 😉

Ett svagt ögonblick ,och då med blicken högt i sikte, tänkte jag att nu packar jag upp, startar några tvättmaskiner och tar mig bort till gymmet för ett pass…

Jodå, jag startade en tvättmaskin, slängde mig i duschen och därpå i säng och sov som ett barn till 14.00. När jag steg upp skulle jag ljuga om jag skulle säga att jag var utvilad och att allt kändes OK. Men ljuga får man ju inte göra så det är lika bra att gå på sanningen.

Jag kände mig som en påse nötter i uppförsbacke och har tillbringat ansenlig tid på toa – jag är alltså inte kvitt magproblemen ännu. Mat kan jag inte se åt och snusen smakar skit 😉

Nåväl, det ska säkert ge med sig nu och jag har ju absolut inte tid att vara sjuk då jag i stort sett bara är hemma och vänder för att åka till Stockholm på söndag igen. Där blir jag i dagarna fyra å tjänstens vägnar.

Nu mullrar i alla fall tvättmaskinen med sin andra omgång tvätt och jag tar ett djupt andetag emellenåt och plockar lite ur resvärskorna.

Gymmet har jag redan glömt, jag får vara fullkomligt glad om vi kan komma i normalläge igen, fått packat upp och undan och få huset att se normalt ut igen.

Woffegubben har åkt för att handla lite käk, jag orkade bara inte bistå honom på denna färd utan är hemma och passar tvättmaskinen 😉

17 kommentarer tillEfter ett dygn

 • Välkomna hem! Hoppas att magen ger sig snart, vila nu ordentligt och ge högaktningsfullt *** i gymet tills du kommer åter från Stockholm. Har du inte gymat på tre veckor så kan detgott vänta några dagar till. Det finns iallafall ingen anledning att spränga sig när man mår dåligt. *kram*

 • Snurran> Tack, du har så rätt. Det vara bara min ambition som sade att jag skulle dit i dag, orken sa något helt annat 😉

 • Bim

  Härligt att höra att ni är hemma och relativt välbehållna. Hoppas nu bara att din mage ordnar upp sig över helgen så du mår bra när du ska till Stockholm. Ta det lugnt nu helgen, gör så lite som möjligt, och vila bara upp dig.

  Och så vill jag tacka för att jag har fått vara med på er resa! Nästan i alla fall! Det känns nästan som det, eftersom du verkligen har delat med dig av era upplevelser, både genom ord och bild.

  Nu ser jag fram emot vardags- och matlagningsbilder igen! 😉 Massor med kramar från Britt-Marie!

 • Ahnna

  Välkommen hem! Ja, jag har inget att skriva som inte står här redan. JO, jag har slutat snusa pga vill köpa mig ett smycke med tillbehör. Vi får se hur det går, jag är inte så jätte sugen på snus för tillfället, nu har det gått ett dygn.

 • Välkommen hem!

  Fryser ni? 😉

  Det har varit härligt att se alla fina bilder från Brasilien och jag har lärt mig en del av er om Favelor osv.

  Hoppas att era magar snart mår bättre och att ni har en skön lugn kväll.

  Kram Petra

 • Skönt att höra att ni är hemma!

  kram från steffanie

 • Bim> Tack! Det lär nog dröja med både det ena och det andra tyvärr för jag är sängliggandes igen. Fattar inte detta!

 • Ahnna> Lycka till! Vad duktig du är!

 • Petra> Tack! Nä, fryser gör jag inte snarare tvärtom men det beror nog på att jag har feber ;-( Jag trodde det var över nu men tog nu fart igen i går eftrmiddag…

 • Steffanie> Tack! Det är skönt att höra ifrån dig! Läste nya artikeln i går innan jag blev liggandes igen med magsjukan. *Kram*

 • Bim

  Stackars dig… Hoppas att det inte strular till sig med Stockholmsresan nu då… Hur mår Woffe då? Förhoppningsvis så kanske han mår bra så han kan passa upp på dig! Krya på dig nu! Massor med kramar från Britt-Marie.

 • Bim> I dag är jag i alla fall uppe och tyvärr är det inget vidare med Woffe för han ligger med migränanfall 😉 Det är skit med invårnarna på vallvägen.. Kram tebax (en som inte smittar)!

 • Bim

  Nämen… typiskt! Att Woffe ska få migrän till råga på allt också! Men skönt att höra att du åtminstone är uppe i dag då. Hoppas att ni kryar på er snabbt båda två! *KRAM*

 • Bim> Tack igen! Woffe har nu också stigit upp och känner sig något bättre och jag har (peppar, peppar ta i trä) bara varit två ggr på toan i dag 😉 *Kram*

 • Bim

  *Håller tummarna stenhårt!*

 • Bim> Och jag kniper stenhårt med…ja du kan säkert ana vad jag menar 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>