Vad man gör…

…OM MAN KÖPT HEM FÖR MÅNGA PAPRIKOR… Jo, man gör förstås en grönsakspaj.

Om man som jag då köpt i olika färger (utan grön för den klarar inte magen) så skär man dem i mindre bitar…

1_parikoriolikafarg.jpg 1_skares.jpg

Lök i mängd är aldrig fel som steks med lite bladspenat…

2_lokskares.jpg 2_steksmedspenat.jpg

Dags att klä pajformen med degen som förgräddas i 10 minuter och under tiden steks parikan till lite…

3_pajformen.jpg 3_paprikansteks.jpg

Ja, sedan är det bara att fylla på…

4_fyllermelokospenat.jpg 4_ochparikan.jpg

Jag har stekt i olja med peperoni och kryddat med…

5_kryddoolja.jpg

Riven ost ska givetvis på innan…

6_rivenostpa.jpg

Ägg- och gräddsmeten kommer överst…

7_aggogradde.jpg

Och nu står den där i ungen…

8_nustardendar.jpg

Det har varit en ganska effektiv dag även om jag nu inte lyckades göra slut på styrktvätten 😉 Men den som spar han har – det vet ju alla!

Dagens stegeri ligger bra till, 21 044, varav de flesta kom till under löpmarschen i gymmet i morse. Varken strykning eller matlagning ger särskilt många steg 😉

11 kommentarer tillVad man gör…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>