Snubig

UNDER EFTERMIDDAGEN började jag känna mig allmänt risig ont i nacken och huvudet och näsan började täppa till sig. Men hallå, ska jag bli sjuk nu eller? Det har jag verkligen inte tid till!

Det blev ingen motionsrunda på gymmet i alla fall. Lämnar alltid rekommendationer till höger och vänster om att man INTE ska träna om man inte är fit for fight så jag tänkte att jag kanske inte borde göra det själv heller.

Så, jag har softat tillsammans med den jag delar möbler med 😉 i soffan hela kvällen. Ett tag fick jag riktiga kramper i magen och tänkte att nu jäklar har jag nog fått vinterkräksjuka också…Men det gav med sig efter någon timma så nu kan jag förmodligen pusta ut.

Om det inte blir värre än vad det är nu så kommer jag att fullfölja morgondagens digra schema med resa till Stockholm, och jag hoppas verkligen inte jag ska behöva ställa in, i annat fall vet jag banne mig vad jag tar mig till!

Jag rusade ner till apoteket innan hemgång och skulle hämta ut medicin (dock inte för analkande förkyldning utan medicin som jag äter konstant) men som vanligt höll jag på att få nippran över köerna. Så jag lämnade in recepten och hoppas att Woffegubben kan hämta medicinerna i morgon.

Japp, den som lever får se 😉

Det blir inte typ någon sovmorgon i morgon för 06.50 åker vi från stan ut till Landvetter så jag ska nog krypa i säng nu.

Tack vare rundan ner på stan lyckades jag i alla fall hålla stegeriet på mininivå, dvs över 10 000. Det slutade på 10 536 😉

12 kommentarer tillSnubig

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>