Otroligt!

I MORSE NÄR JAG SLOG upp mina ljusblå var värken i högra fotens häl som bortblåst. Jag gick några steg fram och åter för att verkligen känna efter. Det är nästan så man kan bli religös (skojar bara) eller börja tro på något under eller så 😉 Jag gick och lade mig tidigt i går kväll och sov som om vore jag död ända till klockstollen skrällde i morse. Bara det alltså. I flera nätter har jag haft så ont så det varit ett elände att somna och när jag väl gjort det så har jag snart vaknat igen. Men inte i natt.

Efter simningen, stärkt av min glädje över två friska fötter, gick jag från Valhalla till jobbet. Det var längesedan inte bara på grund av foten utan även det myckna regnandet vi haft i en mindre evighet fram till i dag… Men nu regnar det igen så man får vara glad för det lilla. Sedan återstår det att se om resten av Västsverige får stängas i morgon?

Efter jobbet blev det gymmet för styrkepass. Jag värmde upp med gång på löpband med största försiktighet och gick i 30 minuter (2,7 km) men det gick bra. Bestämde dock redan då att det fick vara bra med fotpåfrestningar för i dag så det blev alltså ingen motion efter styrkan som varade i 60 minuter.

Som jag säkert berättat här i dagboken så har jag hållt i två inplanerade lunchpromenader på uppdrag av vår friskvårdsförening som vi har på jobbet. Det var 30/11 och den 6/12. Vi har en blogg, Friskvårdsblogg, som vi skriver allt som ska hända på som alla kan läsa så det var rätt många som hängde på och det var ju kul. Promenaden den 6/12 hade jag stand in för eftersom jag då var på tjänsteresa. Nåväl, i dag när klockn var 11.30 ringer min telefon och i andra ändan är det någon som undrar vad jag är? Jag är på min plats svarade jag helt sanningsenligt. Men, vi står ju här och väntar…ska vi inte promenera i dag?!

Det var ju inte planerat nej, men jag blev så glad att det redan tagit sådan fart att jag var tvungen och släppa taget om det jag höll på med och gå med. Då kan man väl vara glad när man lyckats få en sådan medvetenhet på så kort tid hos sina kolleger? Att just dessa inte läst bloggen är ju en annan histora för då hade dom ju vetat att det inte var någon promenad i dag 😉

För övrigt har vi haft besök av Göteborgs Lucia på jobbet. Det var stämningsfullt och vackert och mycket trevligt för det är också en dag som alla ”våra” pensionärer är inbjudna att få njuta av skönsång, stämning och kaffe med lussebulle och tårta. Det är alltid roligt att få träffa dem och jag trot att pensionärerna tycker att det är roligt att få träffa oss som fortfarande jobbar. Själv har jag gått med glitter i håret hela dagen och kvällen och till med under gympasset men nu var det skönt att få plocka av sig det eftersom det kliar och sticks… Men vad gör man inte för att hålla traditionerna levande 😉

I dag är det precis en vecka kvar till semester och avresa. Vid denna tidpunkt sitter vi på Arlanda och ska snart checka in bagaget samt eventuellt krama om Anna, Oskar och kanske rent av 12 tassar om det går enligt plan. Vi får se…

Dagens stegeri är långt över godkänt, 17 702 riktiga steg och sedan simningen omräknad som ger 1 920 och sammanlagt dårå 19 622!

9 kommentarer tillOtroligt!

 • Bim

  Jag är så glad för din skull att din fot mår bra igen!

  Kul det där med att dina gångare stod och väntade på dig!

  Jag har också haft glitter i håret på jobbet i dag! Åh, en vecka bara kvar för er! Och vi har bara tre dagar kvar!

  Blogg.se ligger nere i kväll… Det kommer inte att gå och blogga förrän i morgon. 🙁

 • Bim> Nu igen!? Då får jag vänta – inget att göra 😉

  Jag är också glad för att att foten är i trim igen. Kanske, kanske testar jag med att springa lite i morgon men vi får se jag har inte bestämt mig ännu.

 • Skönt att foten är bra igen!

  Och skojjigt med promenaden som inte skulle vara men blev ändå 😀

  Här hemma har vi vilat hela dagen. Kevin fick feber igår kväll och Melanie rosslar värre än värst..

  Mannen fyller 35 år idag så vi väckte tidigt i morse med lite paket 🙂

 • Bim

  Ska lägga in gårdagens nu, om det funkar…

 • Ahnna

  Vad skönt att din fot är bra igen. Men ta det lugnt så den inte börja strula igen lagom till resan*kram*

 • Petra> Hos er är det minsann födelsedagar varje dag 😉 35…åhh, det var länge sedan! Gratta från oss med en hejdundrande födelsedagskram!

 • Bim> Japp , jag har läst och kommenterat 😉

 • Ahnna> Ja, jag tog det faktistkt så lungt i dag så att jag till och med hoppade över gymmet. MIn kollega, Ylvis, rekommenderade mig att absolut inte springa före helgen. Jag hade tänkt springa i dag men hoppade över hela härligheten för jag var så trött när vi åkte hem från jobbet. *Kram*

 • Bim

  Och nu finns även dagens! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>