Om jag fick önska

Brasilien, Natals flygplats 21 december 2006

SÅ SKULLE DET VARA ATT SLIPPA FLYGRESOR! Nu har vi landat i Natal, vilket vi gjorde 09.30 svensk tid och startade i går eftermiddag 16.30 med taxi från Gråbo till Landvetter och sedan flyg till Stockholm/Arlanda. Från Arlanda till Oslo där vi hämtade upp en massa norrmän. Vidare därifrån till Tenerife där tankning av planet skedde och sedan vidare till Natal.

Nu sitter vi på Natals flygplats och väntar på flyg till Rio de Janeiro. Planet är fyra timmar försenat så vi får nog vara glada om vi är i Rio innan midnatt…

Men, nu ska vi inte gnälla utan vara glada. Vänta bara tills vi är framme på Cubacabanastranden – då jäklar 🙂

Att mina endagslinser har suttit i över 1 1/2 dygn är väl inte så mycket att gnälla om, jag ser ju trots allt fortfarande…i alla fall stora saker 😉

Och Woffegubben står nu och sover bredvid mig när jag surfar.

2 kommentarer tillOm jag fick önska

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>