Nästa vecka klar

TOG MIG TILL GYMMET I MORSE och fick skrapa is från bilrutorna för första gången i år. Eftersom det varit så varmt så har vi hittills inte kopplat på motor- och kupevärmaren. Alltså blev det till att skrapa.

Eftersom jag inte kunde använda min förbannade onda fot så fick jag i dag värma up på motionscykel och det gjorde konstigt nog inte ont hälsporren då. Jag körde ett intervallprogram på level 1 men jag lyckades inte komma upp i puls under hela tiden, 30 minuter och 13,4 km. Sedan blev det 75 minuter styrka, körde 15 repetetioner i dag istället för 12 som jag brukar. Avslutade med 60 minuter på motionscykeln igen men denna gång ett Weigtloss-program och kom 2,7 mil på den timman. Gud så tråkigt det är att cykla på motionscykel! Det är dessutom näst intill omöjligt att komma upp i puls trots att Weigtloss-programmet är mycket tuffare. Nåja, en liten stund lyckades jag faktiskt:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 234 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 104.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 32 minuter och 11 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma.

Efter gymmet åkte jag iväg för att jaga den svamp som jag saknade redan i går…

1_svampinskaffad.jpg

Gott är det men mycket pill med att ansa och dela i mindre bitar som sedan stekes i smör…

2_delas.jpg 2_stekesismor.jpg

En stor hög blir väldigt liten när den väl är färdigstekt. Jag slänger i lite bladspenat och kryddor…

3_litekvar.jpg 3_medspenat.jpg

Fisken kryddas och delas och såsen blandas till så att fisken kan puttra däri en stund…

4_fiskenkryddas.jpg 4_sasen.jpg

Och det sista, innan jag stänger köket för denna vecka, är att koka bulgur med grönsaker som ska serveras till kycklingen…

5_bulgurmgront.jpg

Nu står nästa veckas luncher i det stora kylskåpet, dvs altanen, för avsvalning…

6_nastavecka.jpg

Och som jag sade till min mycket goda blogvän att snart blir nog alla som brukar besöka den här bloggen glada över att slippa se hur himlens präktig jag är och mina tillika präktiga maträtter, nu är det nämligen bara 10 dagar kvar ;-O

Rio Here We Come!

Dagens stegeri är ett sorgligt kapitel, bara 3 759 hälsporresteg och med cyklingen på gymmet omräknat, 13 500 blir det totalt 17 259. Shit säger jag bara! Det gör till och ont när jag sitter stilla!?

15 kommentarer tillNästa vecka klar

 • Bim

  Snart behöver du absolut inte skrapa någon is! 😉 Och vad DUKTIG du har varit i dag! Först Gymmet FAST du har ont i hälen! Och sen fixat lunch för hela veckan! 🙂 Jättefina bilder som vanligt förresten! JAG kommer verkligen att sakna dem under tre veckor! 😉 Blev förresten glad när jag förde muspekaren över orden ”min mycket goda blogvän” och såg att det var jag! 🙂 *Kram*

 • Ahnna

  Dessa underbara bilder, jag kommer sakna dem i 3 veckor. Men hoppas på fina bilder ifrån utlandet.

 • Bim> Tack! Klart att du är min bästa blogvän!

 • Ahnna> Tack! Vi får väl se hur det blir. Det ska finnas internet på rummet på hotellet i Natal men det har vi ju inte sett än 😉

  Passa på att vila ögonen under dessa tre veckor 😉

  Är du bättringsvägen igen efter vinterkräksjukan?

 • Bim

  Och du är definitivt min! 🙂 *Kram*

 • Ahnna

  Ja, bu så är jag i fin form igen. Och ingen i familjen har fått det än.

 • Bim

  Angela! Jag skickade ett mail till dig i slutet på förra veckan. Till båda dina e-mail-adresser tror jag. Fick du aldrig det? Det var ett svar, på ditt svar, på mitt första e-mail.

 • Ahnna> Härligt att höra! Nu börjar väl julstöket och då har man minsann inte tid att vara sjuk ;-O

 • Bim> Jodå, men förra veckan var en pärs med tjänsteresor och nattklubbar 😉 Och under helgen har jag mest tyckt synd om mig själv…ska se om jag får en minut över i morgon då lovar jag att svara på dina frågor. Förlåt och kram!

 • Bim

  Du behöver absolut inte säga förlåt! Jag vet att du har haft mycket för dig! Jag bara trodde att det kanske inte kom fram! För du brukar alltid svara snabbt! Svara när du har tid och lust! *Kram*

 • Bim> Jodå, jag behöver visst be om ursäkt! Man ska vara rädd om sina få vänner. Och jodå, det kom fram det är bara jag som är en riktig slappröv i bland. NU har jag svarat 😉 *Kram*

 • Bim

  Tack för svaret! Det kommer nog ett litet svar på ditt svar strax! 😉

 • Mmmm, sert smaskens ut, måste låna receptet!

 • Peter> Alla recepten står på köksbänken i recepthållaren. Knip åt dig det du vill ha till nyår. *Kram*

 • Det blir en djupdykning i köket då! Kram! Och tack för att ni vågar upplåta huset 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>