Aj, aj, aj!

JAG TROR ATT JAG FÅTT HÄLSPORRRE!!! Shit säger jag bara! Jag som har kämpat i månader nu med att komma i kondition för att kunna jogga på stranden i Brasilien. Varför??!

Det började med att jag kände att min högra häl gjorde så in i bänken ont i dag när jag ställde mig på löpbandet för att köra ett motionspass. Jag gick en tjugominutare (1,6 km) i hopp om att jag skulle ”mjuka” upp men det kändes varken bättre eller sämre. Jag ställde så in tiden på 90 minuter och intervallträning på level 1. Sprang därefter 11 km, eller som jag brukar säga 1,1 mil eftersom det låter mer 😉

Hälen gjorde förbaskat ont hela tiden och jag ondgjorde mig en smula över vad det kunde bero på.

Pulsklockan gav följande resultat i dag:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 654 varav 40 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 128.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 26 minuter och 51 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 30 minuter och 25 sekunder.

Det var först när jag gick ut från gymmet som jag kom att tänka på hälsporre. Jag har aldrig haft det själv men har en granne och före detta kollega som pratat om just hälsporre och hur djävulskt ont det gör. När jag kom hem surfade jag runt lite och läste om hälsporre. Blää!

7 kommentarer tillAj, aj, aj!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>