Pulseländet

DET BLEV ETT MÄRKLIGT motionspass på gymmet i dag. Det var näst intill omöjligt att komma upp i puls! Jag började uppvärmningen med en 30-minutare i trappmaskinen och jag svettades som en gris men kom knappt upp i en puls på 90!? Ett tag trodde jag nästan att jag var död 😉 Det märkliga var dock att trappmaskinen tyckte att jag hade över 120 hela tiden men å andra sidan låg Ipoden på displayen så den kanske gick efter musiken 😉

Sedan ställde jag löpbandet på 90 minuter och gick först i 30 raska minuter (2,9 km) men inte heller då lyckades jag komma över 90 i puls. Resten av tiden, dvs den timma som återstod, sprang jag och då gick det bättre men det var inga skyhöga värden precis. Jag kom i alla fall 6,9 km på 60 minuter. Sedan avslutade jag med nedvarvning i 20 minuter (1,7 km). Det blev över milen i dag, eller rättare sagt 11,5 km, och då är inte trappmaskinen inräknad!

Pulsmätningen var på hela tiden med undantag för nedvarvningen:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 353 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 103.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 53 minuter och 55 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 2 timmar.

När jag kom hem från gymmet strålade solen och jag tänkte mig några timmar i trädgården med lite höströj. Men när jag hade varit ute i en kvart höll jag på att förfrysa händerna, trots arbetshandskar, så jag fick inte mycket gjort där inte!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>