Här kan man minsann ana att förfallet satt in!

DET BLEV GIVETVIS INGET GYM I DAG inte heller blev det någon simtur i morse! Men jag hade förbaskat kul i går kväll och det ända till fram på småtimmarna. Kan ana att ”Färdtjänsten” inte var lika förtjust då det vankades tidig uppstigning i morse. Cabaret Lorensberg var helt fantastisk! Men vi började med några pilsner och snittar i två varianter med räkröra samt med kycklingröra. Inte fel på något vis, kan jag säga, efter en hård dags slit på jobbet 😉

På Lorensberg väntade sedan en trerätters meny som inte gick av för hackor. Nädå, det slank ner som en oljad blixt men då hade vi ju andra sidan promenerat dit … flera hundra meter! Den unga ensemblen var helt otroligt duktiga och uppträdde inte ”bara” utan stod också för serveringen av de tre rätterna! Det blev en minnesvärd kväll.

Jag har varit här och sett en annan ensemble för många år sedan men kan minnas att jag var lika imponerad då. Sedan såg vi en på Gran Canaria, en nyårsafton för några år sedan, och dessa fantastiska männisor reser alltså runt och hoppas på att bli upptäckta. Då, på Gran Canaria, var det inte mindre än tre svenskar med.

Att jag sedan fick svängt dom lurviga till härlig musik gjorde absolut inte saken sämre då … men i morse kan jag villigt erkänna att det var lite tufft när klockskrället började väsnas. Stackar ”Färdtjänsten” som fick en precis lika kort natt som jag eftersom han var kvar i stan och inväntade hustrun önskan om att få färdas mot hemmet. Enda skillnaden, som jag ser det, är att han inte var det minsta bakis 😉

Det blir, med all säkerhet, tidig sänggång för oss bägge i kväll men jag ska ändå försöka vara en gnutta social och sätta mig en stund i TV-soffan.

5 kommentarer tillHär kan man minsann ana att förfallet satt in!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>