Föreningsliv

ÄVEN OM NU INGEN TRODDE DET så har vi föreningsliv både Woffegubben och jag. I dag var det dags för lite engagemang på den fronten. Jag var styrelsemöte för vår nyskapade friskvårdsförening och Woffe var på filmvisning i den filmklubb han är medlem i. Han ville att jag skulle följa med på filmvisningen men jag föredrog att åka till gymmet. Så jag körde i väg i bilen från stan runt 17.30-tiden och Woffe stannade kvar i stan för visningen.

På gymmet var det dags för motionspass och jag körde samma variant som i tisdags, dvs satte in löpbandet på 90 minuter. Jag varierade mig lite i dag såtillvida att jag sprang 1 km och gick 0,5. På det viset kom jag lite (med betoning på lite) längre, det blev milen och i tisdags med samma teknik och tid kom jag 9,7 km. Jag värmde först upp i 400 meter sedan körde jag mitt lilla ”program” då. I dag blev det totalt 6 km löpning och 4 km gång. På slutet, när det var ca 12 minuter kvar gick jag faktiskt resten. Jag orkade inte börja springa en vända till men det kan ju bero på att jag ökade tempot en aning i jämfört med förra gången.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 590 varav 45 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 124.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 20 minuter och 10 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma 25 minuter och 53 sekunder.

I går tränade jag styrka en timma och gick en timma (5,4 km).

När jag var nästan klar så ringde Woffe och berättade att han skulle ta tåget till Stenkullen och möta upp mig utanför gymmet för att åka sista biten med hem i bilen. Det bev ju ett bra arrangemang i dag och tur att det passade så bra tidsmässigt. Det går ju fortare att åka tåg än att ta bussen ända hem.

Det är en del på gång nu så det lär bli lite fuskande med gymmet framöver. Men jag trodde å andra sidan inte att november skulle komma upp i samma kaliber som oktober.

Nästa helg blir det Stockholm för då fyller ”våran” Oskar 25 år! På lördag ska jag stan runt för att hitta den present han önskar sig. Jag har visserliget jagat runt ett varv utan framgång men får ta en vända till 😉 Jag tänkte också laga födelsdagsmiddagen då så det lär inte bli något gym men om jag planerar morgondagen någolunda kan jag kanske hinna ett pass då. Det gör jag ju nästan aldrig på fredagar annars då dom envisas med att stänga redan 20.00.

Men vi får se, vi är inte där ännu 😉

I slutet på november blir det ett besök på den nya filmstaden Bergakungen med mingel och nya James Bond-filmen i goda vänners lag 😉

Det blir lite festande framöver också men inte förrän i december så det blir med andra ord två månader på raken med ”dålig” gymaktivitet.

Det vankas en stor fest på Valand i tidig december samt en myskväll med Gustav som kommer från Stockholm samma veckoslut…

Jaja, här kan man ana att fördärvet sättet in på kort tid!

Så var det stegeriet då ja. I går, eftersom jag inte uppdaterade, slutade på 11 385 och dagens stannar på 16 573.

3 kommentarer tillFöreningsliv

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>