Att åka kommunalt

I DAG SKULLE WOFFE till tandläkaren med start 16.00 så jag tog tåget till Stenkullen för att avverka mitt motionspass på gymmet. Avgjort var att Woffegubben sedan skulle hämta upp mig efter avverkat tandläkarbesök. När jag hade kört en och en halv timme på löpbandet började jag undra för då hade klockan passerat 17.30? Så jag ringde och det visade sig att det hade blivit förseningar så hann satt precis då i stolen 😉

Nåja att gå hem, 6 km, i ösregn hade jag inte tänkt mig så jag körde en halvtimma till.

Valde ett lite annorlunda upplägg i dag på motionspasset. Jag ställde in löpbandet på 90 minuter och började med att gå 400 meter sedan kom jag på att jag skulle alternera så jag sprang 1 km och sedan gick jag 1 km. Så där varvade jag tiden ut och det blev totalt 9,7 km varav 5 km är löpning och 4,7 snabb gång.

För att fylla sista haltimman gav jag mig på roddmaskinen, en rikgtig konditionsslukare, och rodde 4,4 km på 30 minuter.

Pulsklockan var med näst intill hela tiden med undantag för de första 400 meterna gång 😉

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 614 varav 55 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 113.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma. 29 minuter och 17 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma 54 minuter och 49 sekunder.

Under varannan kilometer, när jag gick, höll jag mig inte över rekommenderat pulsvärde i alla fall inte de två första gångpassen. Sedan gick det bättre när jag väl hade sprungit några kilometer. Det var lite kul att variera på det här viset, tiden gick fortare och det kändes inte riktigt lika tungt.

Det är ganska kul att konstatera att jag är så här tidigt hemma i dag också. Borde egentligen jobba i kapp lite men jag tror minsann att jag skiter i det och slappar resten av kvällen ;-O

Dagens stegeri är helt OK, 15 850 riktiga steg och med simningen från i morse omräknad blir det totalt 17 578

Och just nu upptäcker jag att man minsann kan omvandla rodden till steg också så då blir det 1 800 till – med andra ord totalt 19 378 😉

Och för alla som vill glädjas en stund rekommenderar jag Davids goa skrattinlägg. Man njuter till fullo och jag vet banne mig inte hur många gånger jag lyssnat om och om igen 😉

7 kommentarer tillAtt åka kommunalt

 • Ja men jag är ju visst här. Måste man skriva i gästboken för att hamna i statistiken? 🙂

  /jesterdaze

  ps. din blogg har en bugg. om man missar att fylla i antispam-bokstaven, så får man en påpekan om detta, men samtidigt försvinner fältet man ska skriva den i

 • ”jag tror minsann att jag skiter i det och slappar resten av kvällen ” Vad har hänt? Är det något som lossnat i huvudet, så här brukar inte du låta 😉

  Senaste planen angående juicen är att jag och lilla monstret skall ta oss ner till Göteborg på februarilovet. Har du några kakor hemma kan vi komma och hälsa på 🙂

 • Jesterdaze> Nämen det var ju trevligt att äntligen få ett ord från dig! Det är ingen bugg – helt och hållet uträknat 😉 den som glömmer, (= här glömmer man inget) får skylla sig själv! Bakåtknappen du vet 😉

 • Christopher> Japp, här lossnar det saker i hövvet hela tiden 😉 Om det krävs så tar jag hem HELA Kungälvs kexfabrik! Men hur går det då med juicen. Tror du att Woffe duger som barnvakt! Du menar alltså att jag blir blåst på Bishops i mitten på december 2006?! Jag börjar ana att du inte fattat hur mycket jag saknar dig! Det innebär att jag måste stå ut 3 veckor i Brasilien utan att ha fått träffa dig innan 😉

 • Bim

  God natt och sov gott. Nu fick jag också läsa ditt innan jag går och sover! 😉

 • Lustigt, du säger ungefär samma saker som min mamma. Vi ses ungefär lika ofta som du och jag 🙂 Ekonomin får avgöra om det blir någon resa västerut nästa månad. Eftersom ungarna vill ha fler datorer i julklapp så ser det mörkt ut tyvärr. Men februari är spikat. Woffe får gärna följa med på Bishop och vara barnvakt åt allihopa 😀

 • Åååå vilket underbart skratt!!!

  Påminner mig om att jag ska länka till en kompis film, hon filmade sin lilla dotter igår och så helt plötsligt tar hon sina första steg!! Mitt framför kameran!! Kalabalik uppstår och allt blir helt galet … 😀

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>