Vips så var dagen till ända

MÅNDAGEN SOM I DAG VAR ALLTSÅ! Det blev som sig bör en liten simtur innan jobbet och därpå efterföljande promenad till detsamma. Resten av dagen, tro mig, har jag suttit med min nya PC och jag säger bara en sak…MAC! Inte fasen har jag fått ordning på den heller. En oracle 9 är installerad men då hittar jag inte rätt ODBC-drivisar så nu sitter jag utan kontakt med databasen och det är ju det egentliga skälet till att jag jag kör PC. Det och några till. Jag är övertygad om att morgondagen kommer att gå åt på samma sätt och att jag vid hemgång kan konstatera att läget är detsamma som i går ;-(

Men eftersom måndag är gymdag har jag nu rasat av mig den värsta ilskan och frustrationen över detta PC-skrälle. Värre blir det i morgon då tisdag inte är gymdag 😉

Det blev 20 minuter uppvärmning på löpband, 1 timma styrka och avslutningsvis bara 20 minuter motion på löpbandet. Jag orkade faktiskt inte mer trots att PC:n orsakade så jag inte hann promenera efter jobbet.

Men det finns ju andra sätt att avreagera sig på…

motionscykel.jpg

Jominsann! Nu har den kommit in från sin tynande tillvaro i garaget där den stått minst…flera år! Här ska trampas och här ska mindre ädlare delar på kroppen härdas inför den kommande cykelsäsongen. Tror jag i alla fall. Det har faktiskt hänt förut att den åkt fram från sin gömma, blivit stående veckovis och sedan i ren irritation åkt tillbaka till sin gömma 😉 Så jag lovar inget men jag ska i alla fall försöka!

Dagens stegeri blev 10 043 och med simningen omräknad 12 251. Och om nu någon enda tror att jag smygit mig med helgens steg…så stämmer det. Det var inte mycket att skryta med! Lördagen gav ynka 3 134 och söndagen 9 350 (trots promenad i gråttgrått väder!)

9 kommentarer tillVips så var dagen till ända

 • Bim

  Så duktig som du är nu för tiden så tror jag inte att den åker in i garaget igen! 😉

 • Bim> Vi får se 😉 Det är otroligt tråkigt att cykla inomhus…man får verkligen tvinga sig själv ;-(

 • Ylvis

  Håller med dig. Att motionscykla är för jädrans tråkigt. Jag har oxå en, i en källare fast på behöriga 25 mils avstånd. Men nån gång så….

  Nä – egentligen vill jag bara säga att nu stundar ÄNTLIGEN en härlig semester för min del.

  Nu blir det bara vila, varma bad och en och annan drink kanske 🙂

  Kanske blir det nåt besök på ett lokalt internetcafé och då följer jag, med spänning, det hårda livet i Svea rike, bl.a. Gråbo.

  Vi ses om ett par veckor. Kram/ylvis

 • Ylvis> Jag är avis det vet du! Ha det jättegott och jag kommer att sakna dig varje minut. *Kram*

 • Bim

  Jag håller med… motionscykling är otroligt tråkigt… Både roddmaskin, trappmaskin, crosstrainer och gångband är roligare…

 • Bim> Jag lyckades hålla mig undan i dag för jag tog en 22-tusens stegpromenad efter jobbet 😉 Då slipper jag väl cykla i dag?

 • Bim

  Du slapp ABSOLUT att cykla! 😉

 • Bim> Det är skönt med vänner som håller med 😉 *Kram*

 • Bim

  Ja, visst är det! 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>