VAD MAN HAVER sa redan Cajsa Wargh. Jag tog fram lite kassler från frysen innan jag åkte till gymmet. En variant av ”riktigt” kött och en gjord på kyckling…
På med lite ost ovanpå annanasen och sedan i ugnen.
I med wookgrönsaker i pannan som förstärks med lite vitlök…
En bytta med bulgur kokas samt att jag fjäskar till det med lite kantarellsås…
Banne mig fick vi inte lite middagsmat i dag också…
Och om någon nu undrar om jag alltid lagar mat till ett helt regemente så är svaret nej. Däremot gör jag för det mesta flera portioner som jag sedan fryser in till lunchmat.
Jag ÄLSKAR dina matlagningsbilder! Jag måste göra något liknande nån gång när jag lagar mat!
Bim> Gör det! Det är faktiskt ganska kul 😉 *Kram*
Ja, det tror jag! Men jag glömmer jämt! Kommer på det de dagar jag har rester! *Skrattar*